Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
alt

Inzetplissehor ZIZA

Kleuren

RAL9016
RAL9010
RAL9006
RAL9001
RAL8022
RAL7016
RAL6064
RAL6009
RAL5011
RAL3005
Materiaal Aluminium
Hoogte 1800 MM (max)
Breedte 1400 MM (max)

PRODUCT OMSCHRIJVING

De Inzetplisshor ZIZA is een inzethor ontwikkeld voor een kunststof kozijn. Dit ZIZA is voorzien van zwart geplisseerd gaas. De ZIZA heeft een aluminium kader rondom, welke in het kozijn wordt geklikt net als bij een inzethor. Door de flens rondom en het veersysteem aan de bovenzijde, klikt de ZIZA zichzelf vast in het kozijn. Het binnenwerk heeft twee geïntegreerde trekbalken, waardoor het product eenvoudig van boven naar beneden en van beneden naar boven kan worden bediend. Daarnaast kan de ZIZA in elke gewenste stand gepositioneerd worden.

 

Dit product is leverbaar in tien standaard RALkleuren, in mat gespoten. Door de matte uitstraling valt het product nagenoeg niet op in een kunststof- of houten kozijn. Uiteraard is een afwijkende RALkleur tegen meerprijs ook mogelijk. Het gaas is altijd zwart en is niet in een andere kleur mogelijk. 

alt

Uniek
Vergrendelsysteem

alt

Makkelijk
Te bedienen

alt

Op maat
Gemaakt

alt

Luxe
En praktisch

Eigenschappen

Naast een hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling, heeft het product nog de volgende eigenschappen:

100
Insectenwerend
100
Op maat gemaakt
100
Top down / bottom up
100
Zwart geplisseerd gaas

Uniek vergrendelsysteem

Dankzij het unieke vergrendelsysteem is de Inzetplissehor ZIZA kan het insectenwering product in elke gewenste stand gepositioneerd worden. Bediening is hierbij van boven naar beneden en van beneden naar boven.
Download Brochure

Luxe en praktisch

Een praktische oplossing met een luxe uitstraling. Dat is de Inzetplissehor ZIZA. Doordat het product voorzien van is van gaas, geïntegreerde trekbalken in een degelijk frame, sluit het ontwerp goed aan met het kozijn.
Download Brochure

Makkelijk te bedienen

Door de twee geïntegreerde trekbalken is het product eenvoudig van boven naar beneden en van beneden naar boven.
Download Brochure
  • Kleuren
  • Ontwerp
  • Voor u gemaakt
alt

RAL9016

alt

RAL9010

alt

RAL9006

alt

RAL9001

alt

RAL8022

alt

RAL7016

alt

RAL6064

alt

RAL6009

alt

RAL5011

alt

RAL3005

alt
alt

Ontwerp

Het ontwerp van de Inzetplissehor ZIZA sluit goed aan bij de luxe uitstraling van het product. Het aluminium frame is in verstek gezaagd, wat zorgt voor mooie sluiting in de hoeken. Daarnaast is het product voorzien van twee geïntegreerde trekbalken, waardoor de trekbalken wegvallen in het product en toch eenvoudig te bedienen blijft.

 

Dankzij de matte RALkleuren sluit de kleur goed aan bij het kozijn waardoor het kleurverschil minder groot is dan voorheen. Het gaas is voorzien van 25 MM dik geplisseerd zwart gaas, wat er voor zorgt dat de insecten buiten het huis blijven.

 

De montage is zonder boren of schroeven en is het frame voorzien van een aluminium flens, waardoor het product zichzelf vastklikt in het kozijn. Tevens zijn er zowel aan de boven-, als onderzijde veren aangebracht wat er voor zorgt dat de inzethor zichzelf vastdrukt in het kozijn. Hierdoor zit het product altijd geklemd in het kozijn.

alt

Voor u gemaakt

Al onze producten worden bij KeJe nauwkeurig met de hand geproduceerd, zo ook de Inzetplissehor ZIZA. Ieder product is daarom ook exact op maat gemaakt voor uw kozijn.

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden