Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Op zoek naar een geschikte hor voor je draai kiepraam? KeJe biedt een ruim assortiment inzet- en klemhorren, die zonder boren of schroeven gemonteerd worden aan je draai kiepraam. Je hebt keuze uit verschillende materialen en kleuren horren. En uiteraard maken we de hor precies op maat voor jouw raam. Binnen ons assortiment vind je draai kiepraam horren voor zowel houten- als kunststof kozijnen.

Onze horren voor draai kiepramen

alt
Inzethor

Compleet op maat gemaakt

In 3 verschillende dieptes te leveren

Inzethor
 • Aluminium
 • 2200 MM (max)
 • 1500 MM (max)
 • Meerdere kleuren
alt
Klemhor

Voor kunststof kozijn

Voorzien van dunne stalen draai-klemmen

Compleet op maat gemaakt

Klemhor
 • Aluminium
 • 2200 MM (max)
 • 1500 MM (max)
 • Meerdere kleuren
alt
Inzetplissehor ZIZA

Top down / bottom up bedienbaar

Compleet op maat gemaakt

Inzetplissehor ZIZA
 • Aluminium
 • 1800 MM (max)
 • 1400 MM (max)
 • Meerdere kleuren

Doeltreffende hor voor elk draai kiepraam

Een inzethor is uitermate geschikt voor een draai kiepraam met kunststof kozijnen én in sommige gevallen ook voor een houten draai kiepraam. Onze inzethorren klemmen zich, met behulp van metalen- of kunststof veertjes, vast aan de bovenkant van het raam. Het plaatsen en verwijderen van deze hor voor het draaikiepraam vraagt dan ook weinig kracht. Door het praktische klikmechanisme zit het product altijd strak tussen het kozijn geklemd. Zo krijgen ongewenste insecten als muggen nooit de mogelijkheid via een openstaand draai kiepraam naar binnen te vliegen.

Plissé hor voor draaikiepraam – Luxe en praktisch

Onze inzetplisséhor ZIZA is speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen. Ook dit type inzethor is eenvoudig te (de)monteren in een draai kiepraam zonder dat hier een boormachine of schroeven aan te pas komen. De flens aan het frame van deze inzethor zorgt ervoor dat het zichzelf vastdrukt in het kozijn. Het binnenwerk van de hor heeft twee geïntegreerde trekbalken, wat zorgt voor eenvoudige top down bottom up bediening. Hierdoor kan de plissé hor voor het draai kiepraam in iedere gewenste stand worden gepositioneerd. De ZIZA is voorzien van zwart geplisseerd gaas, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Lees meer over onze Plissé hor voor draaikiepraam

Horren voor houten draaikiepramen

Ook in een houten draai kiepraam wil je uiteraard liever niet boren in het kozijn voor de montage van een hor. Onze klemhorren bieden dé oplossing. Deze hor voor het draai kiepraam wordt aan de buitenkant van het raam in het kozijn geplaatst met behulp van roestvrij stalen klemmen. Zo kun je het draai kiepraam nog zonder problemen openen en plaats je de hor eenvoudig en snel. De klemhor is leverbaar in vier soorten gaas en 11 standaard RAL kleuren. En uiteraard maken we ook deze hor perfect op maat voor jouw draai kiepraam. Leer meer over horren voor houten draaikiepramen

Laat de hor voor het draai kiepraam vakkundig inmeten

Het inmeten van een hor is een precieze klus, die je beter over kunt laten aan een vakman. Onze horren zijn verkrijgbaar bij verschillende dealers. Maak een afspraak bij één van onze dealers en laat jouw hor voor het draai kiepraam inmeten door een specialist. En naast inmeten kunnen ze je uiteraard ook goed adviseren en eventuele vragen beantwoorden.
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden