Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
alt

Vaste Raamhor Plisse

Kleuren

RAL9016
RAL9010
RAL9005
RAL9001
RAL7016
Materiaal Aluminium
Hoogte 1800 MM (max)
Breedte 1600 MM (max)

PRODUCT OMSCHRIJVING

De vaste raamhor plissé is een stijlvol product, speciaal ontwikkeld voor een houten kozijn waarbij het raam naar buiten toe geopend wordt. Dit product is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van boren en schroeven wordt gemonteerd op het kozijn. Het gaas is geplisseerd in de kleur zwart.

 

Dankzij de geïntegreerde trekbalken en het unieke touw vergrendelsysteem is het product op elke gewenste stand te positioneren. Doordat dit product van boven naar beneden of van beneden naar boven wordt bediend, is het uitermate geschikt voor een houten naar buiten draaiend raam. De boorgaten kunnen worden voorzien van afdekdopjes, waardoor de gaten niet meer zichtbaar zijn. Dit product is gemaakt voor montage op het kozijn. Vanwege het U profiel is het product gemakkelijk te monteren.

 

De Vaste raamhor plissé is standaard leverbaar in vier standaard RALkleuren. Uiteraard is een afwijkende RALkleur ook mogelijk tegen meerprijs.

alt

Uniek
Vergrendelsysteem

alt

Luxe
En praktisch

alt

Makkelijk
Te bedienen

alt

Uniek
Vergrendelsysteem

Eigenschappen

Naast een hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling, heeft het product nog de volgende eigenschappen:

100
Insectenwerend
100
Op maat gemaakt
100
Geschikt voor buiten

Uniek vergrendelsysteem

Dankzij het unieke vergrendelsysteem van de Vaste raamhor plisse, kan het insectenwering product in elke gewenste stand gepositioneerd worden. Bediening is hierbij van boven naar beneden en/of van beneden naar boven.
Download Brochure

Luxe en praktisch

Een praktische oplossing met een luxe uitstraling. Dat is de Vaste raamhor plisse. Doordat het product voorzien van is van gaas, geïntegreerde trekbalken in een degelijk frame, sluit het ontwerp goed aan met het kozijn.
Download Brochure

Makkelijk te bedienen

Door de twee geïntegreerde trekbalken is het product eenvoudig van links naar rechts, of van rechts naar links te bedienen.
Download Brochure
  • Kleuren
  • Ontwerp
  • Voor u gemaakt
alt

RAL9016

alt

RAL9010

alt

RAL9005

alt

RAL9001

alt

RAL7016

alt
alt

Ontwerp

De vaste raamhor plisse is een stijlvol product voorzien van een aluminium frame. Dit frame is een U profiel, waarbij aan de binnenzijde van het U profiel, het binnenwerk zich beweegt. Dankzij de geïntegreerde trekbalken is het product simpel en eenvoudig met de hand te bedienen, waarbij de bediening altijd van boven naar beneden of van beneden naar boven is.

 

Dit product wordt door middel van boren of schroeven gemonteerd op het kozijn. Dankzij de afdekdoppen kunnen de boorgaten worden weggewerkt wat zorgt voor een stijlvol aanzicht. De vaste raamhor plissé is standaard leverbaar in vier standaard RALkleuren, maar is ook tegen meerprijs in elke gewenste RALkleur te verkrijgen.

alt

Voor u gemaakt

De vaste raamhor plisse wordt speciaal op maat gemaakt bij ons in de fabriek te Dronten. 

Voordelen vaste raamhor plissé

De vaste raamhor plissé biedt een scala aan voordelen die zowel functioneel als esthetisch zijn. Het is een stijlvol product dat een vleugje elegantie toevoegt aan elk interieur. Een van de belangrijkste voordelen van deze raamhor is de veelzijdigheid in gebruik. Dankzij de geïntegreerde trekbalken en het touwvergrendelsysteem kan het product op elke gewenste stand worden gepositioneerd. Dit maakt het product geschikt voor houten kozijnen waarbij het raam naar buiten toe geopend wordt. Bovendien is de plissé raamhor eenvoudig te bedienen. Met slechts één handbeweging kan de raamhor gemakkelijk worden uitgevouwen of ingetrokken. Een snelle en moeiteloze ventilatie is hierdoor mogelijk. Daarnaast is de installatie gemakkelijk en snel. De bijgeleverde afdekdopjes werken de boorgaten netjes weg, wat resulteert in een naadloze afwerking. Het frame van de plissé raamhor is verkrijgbaar in vier RAL-kleuren, maar tegen een meerprijs kan het frame ook worden aangepast naar elke andere gewenste RAL-kleur. Hierdoor sluit het perfect aan bij de bestaande interieurstijl. Daarnaast is de raamhor insectwerend, bestand tegen verschillende weersinvloeden en wij maken de vaste raamhor uiteraard perfect op maat! Kortom, de plissé raamhor is perfect voor naar buitendraaiende ramen met houten kozijnen!

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden