Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
alt

Inzetplissehordeur ZIZA

Kleuren

RAL9016
RAL9010
RAL9006
RAL9001
RAL8022
RAL7016
RAL6064
RAL6009
RAL5011
RAL3005
Materiaal Aluminium
Hoogte 2800 MM (max)
Breedte 1200 MM (max)

PRODUCT OMSCHRIJVING

De Inzetplisshordeur ZIZA is een –inzet-hordeur ontwikkeld voor een kunststof kozijn of een kiep hefschuifpui. Dit product is voorzien van zwart geplisseerd gaas. De ZIZA heeft een aluminium kader profiel, waar het binnenwerk (deur) in wordt geproduceerd. Het binnenwerk heeft twee geïntegreerde trekbalken, waardoor het product eenvoudig van links naar rechts of van rechts naar links kan worden bediend. Daarnaast kan de ZIZA in elke gewenste stand gepositioneerd worden.

 

De montage is zonder boren of schroeven en is het frame voorzien van een aluminium flens, waardoor het product zichzelf vastklikt in het kozijn. Door het veersysteem wat aan de bovenzijde van de ZIZA is gemonteerd, zorgt dit er voor dat de inzetplissehordeur zichzelf vastdrukt in het kozijn. Hierdoor zit het product altijd geklemd in het kozijn.

 

Dit product leverbaar in tien standaard RALkleuren, waarbij al het aluminium in dezelfde kleur zal zijn. Uiteraard is een afwijkende RALkleur tegen meerprijs ook mogelijk. Het gaas is altijd zwart geplisseerd. Een andere kleur is hierin helaas niet mogelijk. 

alt

Uniek
Vergrendelsysteem

alt

Makkelijk
Te bedienen

alt

Op maat
Gemaakt

alt

Luxe
En praktisch

Eigenschappen

Naast een hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling, heeft het product nog de volgende eigenschappen:

100
Insectenwerend
100
Op maat gemaakt
100
Kiephefschuifpui

Uniek vergrendelsysteem

Dankzij het unieke vergrendelsysteem is de Inzetplissehordeur ZIZA kan het insectenwering product in elke gewenste stand gepositioneerd worden. Bediening is hierbij van links naar rechts.
Download Brochure

Luxe en praktisch

Een praktische oplossing met een luxe uitstraling. Dat is de Inzetplissehordeur ZIZA. Doordat het product voorzien van is van gaas, geïntegreerde trekbalken in een degelijk frame, sluit het ontwerp goed aan met het kozijn.
Download Brochure

Makkelijk te bedienen

Door de twee geïntegreerde trekbalken is het product eenvoudig van links naar rechts, of van rechts naar links te bedienen.
Download Brochure
  • Kleuren
  • Ontwerp
  • Voor u gemaakt
alt

RAL9016

alt

RAL9010

alt

RAL9006

alt

RAL9001

alt

RAL8022

alt

RAL7016

alt

RAL6064

alt

RAL6009

alt

RAL5011

alt

RAL3005

alt
alt

Ontwerp

Het ontwerp van de Inzetplissehordeur ZIZA sluit goed aan bij de luxe uitstraling van het product. Het aluminium frame is in verstek gezaagd, wat zorgt voor mooie sluiting in de hoeken. Daarnaast is het product voorzien van twee geïntegreerde trekbalken, waardoor de trekbalken wegvallen in het product en toch eenvoudig te bedienen blijft.

 

Dankzij de matte RALkleuren sluit de kleur goed aan bij het kozijn waardoor het kleurverschil minder groot is dan voorheen. Het gaas is voorzien van 25 MM dik geplisseerd zwart gaas, wat er voor zorgt dat de insecten buiten het huis blijven.

 

De montage is zonder boren of schroeven en is het frame voorzien van een aluminium flens, waardoor het product zichzelf vastklikt in het kozijn. Tevens zijn er zowel aan de boven-, als onderzijde veren aangebracht wat er voor zorgt dat de inzethor zichzelf vastdrukt in het kozijn. Hierdoor zit het product altijd geklemd in het kozijn.

alt

Voor u gemaakt

Al onze producten worden bij KeJe nauwkeurig met de hand geproduceerd, zo ook de Inzetplissehordeur ZIZA. Ieder product is daarom ook exact op maat gemaakt voor uw kozijn.

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden