Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Sep 26, 2022

Raamdecoratie ideeën

Twijfel je welke raamdecoratie het beste bij jouw wensen past? In deze blog lichten we verschillende raamdecoratie ideeën voor je uit. 

Een weloverwogen keuze maken

KeJe biedt raamdecoratie in diverse soorten, maten en kleuren. Natuurlijk is het prettig om keuze te hebben, maar wellicht brengt dit je ook aan het twijfelen. Ga je voor een modern duo-plisségordijn of voor onze sfeervolle horizontale jaloezieën? Of sluit een rolgordijn toch beter aan op jouw wensen? In dit blog lichten we verschillende raamdecoratie ideeën voor je uit. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken! Twijfel je nog na het lezen van dit blog? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek bij één van onze dealers.

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

Raamdecoratie ideeën bij een moderne inrichting

Een moderne inrichting kenmerkt zich door strakke lijnen, meubels op maat en het gebruik van neutrale kleuren. Ben je fan van een modern interieur? Dan zul je zeker blij worden van onderstaande raamdecoratie ideeën!

 

Splendid Pliss

Onze Splendid Pliss is een plisségordijn dat volledig is geïntegreerd in een aluminium frame. Het frame wordt gemonteerd tussen de glaslatten van het kozijn, waardoor het een nagenoeg vlak geheel vormt. Dit sluit goed aan bij de strakke lijnen binnen de moderne woonstijl. Je hebt keuze uit diverse stofsoorten en -kleuren, waardoor je de raamdecoratie perfect laat aansluiten op de rest van het interieur. De bediening van de Splendid Pliss is top down bottom up, het product kan hierdoor op iedere gewenste stand gepositioneerd worden. Kies er bijvoorbeeld voor enkel het onderste deel van het raam te bedekken. Zo creëer je meer privacy, maar behoud je de lichtinval van buiten.

 

Day ’n Night

De Day ‘n Night van KeJe heeft veel overeenkomsten met de Splendid Pliss. Ook hier zorgt de vlakke montage van het aluminium frame voor een nagenoeg vlak geheel. Bij dit plisségordijn heb je echter de mogelijkheid twee verschillende sferen te creëren in huis. De Day ’n Night is namelijk voorzien van twee stofsoorten. Kies bijvoorbeeld voor een verduisterende stof voor ’s avonds en een decoratieve stof voor overdag. In totaal heb je bijna 90 verschillende mogelijkheden wat betreft stofsoort en -kleur. Het frame is standaard verkrijgbaar in 5 RALkleuren en tegen meerprijs is iedere RALkleur mogelijk. De Day ’n Night is daarom een goed raamdecoratie idee voor een woning met moderne inrichting, maar past door de vele opties ook goed binnen andere woonstijlen.

Verduisterende raamdecoratie ideeën

Ben je op zoek naar raamdecoratie voor de slaapkamer? Veel mensen slapen beter in een volledig verduisterde kamer. Speciaal voor deze mensen hebben we onderstaande verduisterende raamdecoratie ideeën uitgewerkt. Naast onderstaande passen de Splendid Pliss en Day ’n Night met verduisterende stofsoort uitstekend in deze categorie.

 

Vaste raamplissé

De vaste raamplissé is een degelijk raamdecoratieproduct dat op het kozijn gemonteerd wordt. Je hebt keuze uit 10 volledig verduisterende plisséstoffen. En met standaard keuze uit 4 RALkleuren voor het aluminium frame laat je ook deze eenvoudig aansluiten op de rest van het interieur. Het voordeel van deze raamdecoratie is dat het eveneens geschikt is voor dakramen. Zelfs in schuine stand blijft het product goed te bedienen met behulp van de geïntegreerde handgrepen in de treklijsten.

 

Supplente

Wil je jouw slaapkamer volledig verduisteren én voorkomen dat insecten binnenkomen? Dan is de Supplente raamdecoratie een goed idee. Dit product is deels voorzien van zwart geplisseerd gaas en deels van geplisseerde stof. Zo heb je overdag de mogelijkheid de kamer te voorzien van frisse lucht en slaap je ’s nachts in een verduisterde ruimte zonder insecten. Het gaas van de Supplente is altijd zwart van kleur. Bij de geplisseerde stof heb je keuze uit 10 kleuren binnen de geheel verduisterende stofsoort.

Klassieke raamdecoratie ideeën

Wil jij graag een klassieke en sfeervolle uitstraling creëren in huis? Ook dan biedt KeJe verschillende opties. Hieronder hebben we enkele klassieke raamdecoratie ideeën voor je uitgelicht.

 

Lamella

De Lamella betreft een klassieke raamdecoratie met een moderne twist. Het is namelijk een shutter en jaloezie in één. Met dit product creëer je eenvoudig de gewenste sfeer in huis. De lamellen zijn op iedere gewenste stand te kiepen. Dit klassieke raamdecoratie idee is zeer geschikt voor grote ramen. Bij ramen hoger dan 1200 mm wordt er een tussenstijl geplaatst. De vlakken zijn dan afzonderlijk te bedienen. Met keuze uit 14 kleuren voor de lamellen en 5 kleuren voor het frame, laat je ook deze raamdecoratie eenvoudig aansluiten op jouw wensen en stijl.

 

Rolgordijn

Het rolgordijn, daar ben je waarschijnlijk al wel bekend mee. Een simpel en traditioneel raamdecoratieproduct met een luxe uitstraling. De bediening van een KeJe rolgordijn is van boven naar beneden met behulp van koordbediening met een breekketting. Hierdoor voldoet het product aan de child safety eisen. Je hebt keuze uit een decoratieve en verduisterende stofsoort in diverse kleuren. Zo vormt het rolgordijn een sfeervolle aanvulling jouw interieur!

 

Raamdecoratie ideeën genoeg toch? Op zoek naar meer ideeën en/of informatie? Neem dan eens een kijkje op ons blogoverzicht.

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden