Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER

Kleuren

RAL9016
RAL9010
RAL9005
RAL9001
RAL7016
Materiaal Kunststof
Hoogte 2000 MM (max)
Breedte 1200 MM (max)

PRODUCT OMSCHRIJVING

 

De KeJe Lamella is een uniek, nieuw systeem speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. De Lamella is een
combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan worden
door middel van een handgreep welke om de lamel heen is bevestigd. De lamel heeft een standaard breedte
van 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in 14 standaard RAL-kleuren. De Lamella zit compleet verwerkt in een
aluminium frame en wordt door middel van magneet- en staalband gemonteerd op de glaslatten van het kozijn.
Het is ook mogelijk om dit product in een 40 mm lamel uitvoering te bestellen. Let wel op, indien de 40 mm
lamel wordt besteld zal het frame ook veranderen. Zie tekening op productblad.
Het frame is leverbaar in 4 standaard RAL-kleuren RAL9016 – RAL9010 – RAL9001 en RAL7016. Een afwijkende
kleur voor het frame is mogelijk, voor de lamellen niet.
Doordat het frame tussen de glaslatten van het kozijn wordt gemonteerd, zal dit voor een nagenoeg vlak geheel
zorgen. Hierdoor kan het product altijd blijven zitten wanneer het raam in kiepstand wordt gezet. Daarnaast kan het
product eenvoudig van het kozijn worden gedemonteerd indien dat nodig is voor bijvoorbeeld het schoonmaken
van het raam.
Boven een hoogte van 1400 mm is de Lamella altijd voorzien van een tussenstijl. De tussenstijl is altijd gelijk
aan de kleur van het frame. De twee afzonderlijke delen zijn los van elkaar te bedienen.

 

De KeJe Lamella is een uniek, nieuw systeem speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. De Lamella is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan wordendoor middel van een handgreep welke om de lamel heen is bevestigd. De lamel heeft een standaard breedte van 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in 14 standaard lamel RAL-kleuren.

Ook altijd al een bepaalde sfeer willen creeëren in het huis? Dat is mogelijk met dit product. Doordat de lamellen in elke gewenste stand gekiept kan worden, waardoor er mooi met het licht van buiten gespeeld kan worden. Wanneer het product hoger is dan 1200 MM hoog, dan zal dit altijd worden voorzien van een tussenstijl. Hierdoor kunnen wel beide vakken afzonderlijk van elkaar worden bediend. 

De lamellen zijn leverbaar in 14 kleuren, van mat tot structuur. Het product wordt zonder boren en schroeven gemonteerd op het kozijn, door middel van magneet en staalband. Hierdoor is het product uitermate geschikt voor draaikiepramen. 

LET OP: Maximale breedte is 1200 MM. 

Dealer vinden?

Bent u benieuwd naar het product en wilt u het product in het echt bekijken of aanschaffen? Vind dan snel een dealer bij u in de buurt.

Bent u benieuwd naar het product en wilt u het product in het echt bekijken of aanschaffen? Vind dan snel een dealer bij u in de buurt.

Vind een dealer Vind een dealer Vind een dealer
alt

Lamel
30 / 40

alt

Luxe
Uitstraling

alt

Op elke
Stand

alt

Bediening
door middel van handgreep

Eigenschappen

Naast een hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling, heeft het product nog de volgende eigenschappen:

50
Zonverduisterend
80
Privacy
100
Kantelbaar
100
Op maat gemaakt

Luxe uitstraling

Shutter en jaloezie in één? Dat is de lamella. Luxe uitstraling, zelf de sfeer in huis creëren en eindeloos genieten. Bent u ook benieuwd hoe het u zal kunnen staan? Download hier dan de brochure.
Download Brochure

Eenvoudige bediening

Dankzij het eenvoudige handgreep is de lamel in elke gewenste stand te kiepen. Boven de 1200 MM hoog wordt het product voorzien van een tussenstijl, waarbij beide vlakken afzonderlijk bediend kan worden!
Download Brochure

Vensterbank vrij

Doordat het frame door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn, kan het draaikiepraam altijd geopend worden. Dit zorgt er automatisch voor dat de vensterbank altijd vrij blijft.
Download Brochure
  • Kleuren
  • Ontwerp
  • Lamelkleuren
  • Voor u gemaakt
alt

RAL9016

alt

RAL9010

alt

RAL9005

alt

RAL9001

alt

RAL7016

alt
alt

Ontwerp

Door het ontwerp van een vlak aluminium profiel, zal er een nagenoeg vlak geheel ontstaan met het kozijn, waardoor het product optisch bijna ‘weg valt’ in het kozijn. Dankzij de geïntergreerde handgreep om de lamel, kan de lamel in elke gewenste stand gepositioneerd worden.

 

de Lamellen zijn leverbaar in 14 standaard RALkleuren. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen uitstraling te creëren in de woning. Het frame zelf is standaard leverbaar in 5 standaard RALkleuren, maar is ook in elke gewenste RALkleur te poedercoaten tegen meerprijs. Dit is voor de lamel niet mogelijk.

alt

Voor u gemaakt

Al onze producten worden op onze twee productielocaties met de hand geproduceerd. Behalve machines als een zaagmachine of een boor, is onze complete productieproces voor dit product handmatig, waar wij graag de producten met onze hand voor u maken.

alt

Lamella

KeJe Lamella als raamdecoratie

KeJe Lamella is een innovatief systeem speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen. Lamella is als het ware een inzet shutter en wordt bevestigd met een staal- en magneetband. Wat Lamella nog meer bijzonder maakt? Dat het een combinatie van een shutter en jaloezie is. De aluminium lamel is beschikbaar in twee standaardbreedtes; 30 mm en 40 mm en in 14 verschillende standaardkleuren. De lamellen kunnen in elke gewenste stand gekanteld worden, waardoor er eenvoudig met lichtinval gespeeld kan worden. Is je raam hoger dan 1200 millimeter? Dan zal de Lamella altijd worden voorzien van een tussenstijl. Hierdoor kunnen beide vakken afzonderlijk van elkaar worden bediend.

Waarom kiezen voor KeJe Lamella raamdecoratie?

Bij KeJe begrijpen we dat elk interieur en elke smaak uniek is. Daarom maken wij al onze producten op maat. Een inmeetspecialist komt altijd bij je aan huis om de juiste maten op te meten. Bespaart jou de nodige inmeetstress. We benoemden eerder al dat Lamella inzet shutter in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Het aluminium frame dat om de lamellen heen zit is standaard leverbaar in 5 RAL-kleuren. Tegen meerprijs is deze in elke andere gewenste RAL-kleur te poedercoaten. Je kantelt de lamellen eenvoudig met behulp van een handgreepje. In tegenstelling tot het inmeten kun je de inzet shutter simpel zelf bevestigen met behulp van een magneetsysteem en staalband. Dankzij het lichtgewicht frame is Lamella geschikt om te gebruiken in combinatie met kunststof draaikiepramen en vaste ramen.

Toepassingen Lamella inzet schutter

Lamella raamdecoratie is geschikt voor verschillende ruimtes, waaronder woonkamers en slaapkamers, maar ook voor kantoorruimtes. De veelzijdigheid van de Lamella maakt de inzet shutter ideaal voor zowel particuliere als zakelijke omgevingen. Met de perfecte balans tussen lichtinval en privacy, waardoor ze een praktische en stijlvolle keuze zijn voor je ramen en de rest van je interieur Het voordeel van een inzet shutter is bovendien dat je ze eenvoudig kunt verwijderen als je de ramen of het product zelf wilt reinigen. Daarnaast zijn de lamellen van aluminium en dat maakt dat ze ook goed bestand zijn tegen vocht.

Lamella raamdecoratie vriendelijk voor elk kozijn

Lamella raamdecoratieis veelzijdig en komt daarom in verschillende ruimtes goed tot haar recht. Het is tijdloze raamdecoratie speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen, maar ook prima te gebruiken in combinatie met houten- of aluminium kozijnen. Ontdek de elegantie en functionaliteit van de KeJe Lamella inzet shutter en geef je ramen de aandacht die ze verdienen!

 

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN JE WONING!

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden