Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER

Kleuren

RAL9016
RAL9010
RAL9005
RAL9001
RAL7016
Materiaal Aluminium
Hoogte 2000 MM (max)
Breedte 1600 MM (max)

PRODUCT OMSCHRIJVING

De KeJe Latende is een uniek raamdecoratieproduct, namelijk een jaloezie in een frame. Dit frame is speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn, maar uiteraard ook toepasbaar voor een houten- of aluminium kozijn. Dit product wordt door middel van magneet- en staalband bevestigd op het kozijn. De aluminium lamellen van de jaloezie hebben een breedte van 25 MM en wordt door middel van een kunststof lip aan de trekbalk bedient. De trekbalk is altijd voorzien van een standaard kleur onderlijst, welke kan afwijken van het frame.

 

In de kiepstand blijft de Latende strak tegen het glas zitten. indien het raam gereinigd moet worden kan het product eenvoudig van het kozijn worden verwijdert en eenvoudig weer terug worden geplaatst. De bediening van de latende gaat enkel van boven naar beneden.

 

De latende is qua frame leverbaar in vier standaard RALkleuren frames. Dit product is uitermate geschikt voor badkamers aangezien het product vochtbestendig is.

De levertijd bedraagt 15 werkdagen tot aan de dealer. Voor afwijkende RALkleuren ligt dit op 20 werkdagen.

alt

Vocht
Bestendig

alt

Vensterbank
Vrij

alt

Child
Safety

Eigenschappen

Naast een hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling, heeft het product nog de volgende eigenschappen:

50
Verduisterend
80
Privacy
100
Child safety
100
Geïntegreerde trekbalk

Luxe uitstraling

Doordat de jaloezieën geïntegreerd zijn in het frame, ontstaat er een vlak geheel wat zorgt voor een luxe en moderne uitstraling.
Download Brochure

Child safety

Doordat onze jaloezieën zijn voorzien van een trekbalk en geen optrekkoord, voldoet dit product aan de child safety eisen.
Download Brochure

Vensterbank vrij

Doordat het frame door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn, kan het draaikiepraam altijd geopend worden. Dit zorgt er automatisch voor dat de vensterbank altijd vrij blijft.
Download Brochure
  • Kleuren
  • Ontwerp
  • LAMEL KLEUREN
  • Voor u gemaakt
alt

RAL9016

alt

RAL9010

alt

RAL9005

alt

RAL9001

alt

RAL7016

alt
alt

Ontwerp

Door het ontwerp van een vlak aluminium frame, waar de jaloezie in zit geïntegreerd, is dit product een sfeervolle aanvulling op de woning. Dit product is uitermate geschikt voor een badkamer. Tevens wordt dit product geproduceerd zonder optrekkoord, wat er voor zorgt dat dit product een child safety product is.

De trekbalk kan enkel van boven naar beneden worden bedient, waarbij de lamellen gekanteld kunnen worden. Met een ruime keus aan lamelkleuren en 4 standaard RALkleuren frame (afwijkend ook mogelijk tegen meerprijs), kunt u uw eigen sfeer creëren in huis dankzij onze producten.

alt

Voor u gemaakt

Al onze producten worden op onze twee productielocaties met de hand geproduceerd. Behalve machines als een zaagmachine of een boor, is onze complete productieproces voor dit product handmatig, waar wij graag de producten met onze hand voor u maken.

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden