Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
alt

Splendid Plisséhordeur

Kleuren

RAL9016
RAL9010
RAL9006
RAL9005
RAL9001
RAL8022
RAL7021
RAL7016
RAL6009
RAL5011
Materiaal Aluminium
Hoogte 2900 MM (max)
Breedte 2000 MM (max)

PRODUCT OMSCHRIJVING

De KeJe Splendid Plisséhordeur is een strakke designdeur van eigen bodem. Dit product is geheel uit aluminium, ook de ondergeleider. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling in combinatie met een strak design. Het gaas is zwart geplisseerd, wat als een harmonica in en uit gaat bij het bedienen van de trekbalk. De trekbalken zijn geïntegreerd in het product zelf, waardoor het product gemakkelijk te bedienen is met de hand.

 

Net als bij de originele plisséhordeur, is deze deur uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage en kan zowel in, als op de dag worden gemonteerd. Voor een op de dag montage wordt de KeJe Splendid Plisséhordeur voorzien van een op maat gemaakte op de dag set met in verstek gezaagde hoeken. Wat dit product zo uniek maakt, is dat het compleet geruisloos is bij het openen en sluiten van de deur. De deur is namelijk voorzien van touwspanning wat er voor zorgt dat het product nagenoeg stil is!

 

De Splendid Plisséhordeur kan op elke gewenste stand gepositioneerd worden en is leverbaar in 10 standaard RALkleuren. Uiteraard is tegen meerprijs iedere RALkleur mogelijk. De deur wordt standaard geleverd met een rechte, aluminium ondergeleider, maar is ook leverbaar met een schuine, aluminium ondergeleider.

alt

Strak
En luxe design

alt

Compleet
Geruisloos

alt

Zowel op
Als in de dag montage

alt

Op
En in de dag

Eigenschappen

Naast een hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling, heeft het product nog de volgende eigenschappen:

100
Insectenwerend
100
Op maat gemaakt
100
Geruisloos

Op en in de dag

De KeJe Splendid Plisséhordeur is zowel in, als op de dag te monteren. Bij een op de dag situatie wordt er een op maat gemaakte op de dag set meegeleverd, voorzien van in verstek gezaagde hoeken.
Download Brochure

Luxe en praktisch

Dankzij de geïntegreerde trekbalken, profiel volledig van aluminium en de geruisloze beweging is dit product een echte designdeur welke wordt gemonteerd zonder boren of schroeven.
Download Brochure

Zwart geplisseerd gaas

De KeJe Splendid Plisséhordeur wordt geleverd met standaard zwart geplisseerd gaas, waardoor het gaas bijna niet meer opvalt.
Download Brochure
  • Kleuren
  • Ontwerp
  • Voor u gemaakt
alt

RAL9016

alt

RAL9010

alt

RAL9006

alt

RAL9005

alt

RAL9001

alt

RAL8022

alt

RAL7021

alt

RAL7016

alt

RAL6009

alt

RAL5011

alt
alt

Ontwerp

De KeJe Splendid Plisséhordeur is een strakke designdeur van eigen bodem. De deur is compleet van aluminium en voorzien van zwart geplisseerd gaas. De deur is zowel voor binnen- als buitenmontage geschikt en zowel in de dag als op de dag te monteren. Voor montage op de dag wordt er een op de dag set, compleet op maat gemaakt meegeleverd met in verstek gezaagde hoeken. Het unieke aan de deze deur is dat die compleet geruisloos is vanwege de touwspanning. 

alt

Voor u gemaakt

Al onze producten worden bij KeJe nauwkeurig met de hand geproduceerd, zo ook de Splendid Plisséhordeur. Ieder product is daarom ook exact op maat gemaakt voor uw kozijn.

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden