Snel contact
Ma t/m Vr 08:30 − 12:30 & 13:00 − 16:30 (Vr tot 15:00)
alt

Inzethor

Kleuren

RAL9016
RAL9010
RAL9006
RAL9001
RAL8022
RAL7016
RAL6064
RAL6009
RAL5011
RAL3005

Materiaal Aluminium
Hoogte 2200 MM (max)
Breedte 1500 MM (max)

PRODUCT OMSCHRIJVING

De KeJe inzethor is een insectenweringsproduct om de insecten buiten het huis te houden. Dit product is voorzien van een aluminium frame, waar het vast gaas in wordt geproduceerd. Het gaas is leverbaar in standaard grijs en zwart gaas of tegen meerprijs met pollen- / aluminium gaas. De inzethor is uitermate geschikt voor een kunststof draaikiepraam en in sommige gevallen ook voor een houten draaikiepraam. Dit is afhankelijk van de stalen strip welke in een houten kozijn aanwezig zit.

 

Vanwege verschillende type kozijnen is de inzethor leverbaar in vier verschillende dieptes en leverbaar in tien standaard RALkleuren. Uiteraard is een afwijkende RALkleur tegen meerprijs ook mogelijk. Vanwege de uiterst dunne flens (slechts 0,8 mm), neemt de druk op het beslag van het kozijn bij sluiten niet of nauwelijks toe.

Tevens is dit product ook mogelijk in een schuine variant. Wanneer het product hoger is dan 1500 mm hoog, dan zal dit product worden voorzien van een tussenstijl, zodat het product niet door zal buigen.

alt

Eenvoudige
Montage

alt

Stalen
Of kunststof veer

alt

10
Standaard RALkleuren

alt

Verschillende
Dieptes

Eigenschappen

Naast een hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling, heeft het product nog de volgende eigenschappen:

100
Insectenwerend
100
Op maat gemaakt
100
Voor kunststof kozijn
100
Voorzien van vast gaas

Eenvoudige montage

Doordat de inzethor simpel in een kunststof-/houten kozijn kan worden geklikt, wordt dit product zonder boren of schroeven gemonteerd.
Download Brochure

Verschillende dieptes

Vanwege de verschillende profieldieptes, kan de inzethor in elk kozijn worden gemonteerd.
Download Brochure

Op maat gemaakt

Al onze producten worden op maat gemaakt in onze fabriek, zo ook de inzethor.
Download Brochure
  • Kleuren
  • Ontwerp
  • Voor u gemaakt
alt

RAL9016

alt

RAL9010

alt

RAL9006

alt

RAL9001

alt

RAL8022

alt

RAL7016

alt

RAL6064

alt

RAL6009

alt

RAL5011

alt

RAL3005

alt
alt

Ontwerp

De inzethor is een vast aluminium frame met in verstek gezaagde hoeken. Het frame is voorzien van glad gaas, wat er voor zorgt dat de insecten buiten het huis wordt gehouden. Doordat er een flens is aangebracht aan het frame van de inzethor, klikt het product zichzelf vast in het kozijn. Tevens zijn er zowel aan de boven-, als onderzijde veren aangebracht wat er voor zorgt dat de inzethor zichzelf vastdrukt in het kozijn. Hierdoor zit het product altijd geklemd.

 

Daarnaast zijn de profielen in een matte kleur gepoedercoat wat nagenoeg zorgt voor een gelijke kleurechtheid met het kozijn. Daarnaast is de inzethor van zowel de voorkant, als de achterkant hetzelfde van kleur.

alt

Voor u gemaakt

Al onze producten worden bij KeJe nauwkeurig met de hand geproduceerd, zo ook de Inzethor. Ieder product is daarom ook exact op maat gemaakt voor uw kozijn.

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden