Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
alt

Klemhor

Kleuren

RAL9016
RAL9010
RAL9006
RAL9005
RAL9001
RAL8022
RAL7016
RAL6064
RAL6009
RAL5011
RAL3005
Materiaal Aluminium
Hoogte 2200 MM (max)
Breedte 1500 MM (max)

PRODUCT OMSCHRIJVING

De Klemhor is een vaste raamhor welke speciaal is ontwikkeld voor een aluminium-, houten- of kunststof kozijn. Let wel op, dit product is alleen geschikt voor draaikiepramen. Dit klemhor wordt gemonteerd zonder boren of schroeven, door middel van uiterst dunne, roestvrij stalen klemmen. De klemmen hebben verschillende dieptes, afhankelijk van de ruimte in uw kozijn. Elke klemhor is voorzien van een borstel, wat zorgt voor afdichting tussen het product en het kozijn.

 

Houten-, kunststof kozijn

Ook bij een klemhor voor een houten- of kunststof draaikiepraam, wordt de klemhor van binnenuit geplaatst. Bij een houten kozijn valt de klemhor (van binnenuit gezien) achter de stalenstrip op het kozijn. De roestvrij stalen klemmen, klemmen zich aan de binnenzijde vast van het kozijn waardoor het raam gesloten kan worden zonder druk op het beslag van het kozijn. Bij een klemhor voor houten- of kunststof kozijn zitten alle klemmen aan de zijkant van het product gemonteerd. Indien het voor een aluminium kozijn is, zullen de klemmen ook aan de onderzijde zitten.

 

De klemhor wordt op maat gemaakt door middel van in verstek gezaagde hoeken. Wanneer het product hoger is dan 1500 mm, zal het product altijd worden voorzien van een tussenstijl. Dit product is leverbaar in vier soorten gaas, namelijk standaard grijs en zwart gaas. Tegen meerprijs is ook pollengaas of petscreen gaas mogelijk. De Klemhor is leverbaar in 11 standaard RALkleuren, waarbij het product tegen meerprijs ook in een afwijkende RALkleur gespoten kan worden.

alt

Uiterst dunne roestvrij
Stalen klemmen

alt

Montage
Zonder boren of schroeven

alt

Stijlvol
En praktisch

alt

11
Standaard RALkleuren

Eigenschappen

Naast een hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling, heeft het product nog de volgende eigenschappen:

100
Insectenwerend
100
Op maat gemaakt
100
Geschikt voor iedere diepte kozijn
75
Makkelijk te verwijderen

Uiterst dunne roestvrij stalen klemmen

Door de uiterst dunne klemmen zal er geen druk komen op het beslag van het kozijn, waardoor het raam altijd perfect gesloten kan worden.Door de uiterst dunne klemmen zal er geen druk komen op het beslag van het kozijn, waardoor het raam altijd perfect gesloten kan worden.
Download Brochure

Stijlvol en praktisch

Een praktische oplossing met een stijlvolle uitstraling. Dat is de Klemhor. Doordat het product voorzien van is van vast gaas, en uiterst dunne klemmen, is dit product geschikt voor ieder draaikiepraam.
Download Brochure

Montage zonder boren of schroeven

De klemhor wordt simpel en eenvoudig zonder boren of schroeven gemonteerd in het kozijn.
Download Brochure
  • Kleuren
  • Ontwerp
  • Voor u gemaakt
alt

RAL9016

alt

RAL9010

alt

RAL9006

alt

RAL9005

alt

RAL9001

alt

RAL8022

alt

RAL7016

alt

RAL6064

alt

RAL6009

alt

RAL5011

alt

RAL3005

alt
alt

Ontwerp

De Klemhor is een vast aluminium frame, voorzien van borstel voor een perfecte afsluiting tussen het product en het kozijn. Hierdoor zullen er geen insecten meer naar binnen kunnen komen. Afhankelijk van het type kozijn, zitten de roestvrij stalen klemmen gemonteerd op het frame. Aangezien het product van binnen uit wordt geplaatst, zorgen de klemmen er voor dat de klemhor geklemd zit in het kozijn en niet naar buiten kan vallen. 

alt

Voor u gemaakt

De klemhor wordt in onze fabriek in Dronten, van begin tot eind op maat gemaakt voor uw kozijn. 

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden