Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Ben je op zoek naar een hor voor openslaande deuren? Een geschikte hor vinden voor je deur kan best een opgave zijn. De hor moet perfect passen, geschikt zijn voor het type kozijn én aansluiten op uw smaak. Binnen onze brede collectie horren vind je altijd een hordeur die aansluit op jouw wensen, passend bij ieder type kozijn

Onze horren geschikt voor openslaande deuren

alt
Splendid Plisséhordeur

Montage zonder boren of schroeven

Volledige maatwerk deur

Splendid Plisséhordeur
  • Aluminium
  • 2900 MM (max)
  • 2000 MM (max)
  • Meerdere kleuren
alt
Originele plissehordeur

Eenvoudige montage
Geschikt voor ieder deurkozijn

Originele plissehordeur
  • Aluminium
  • 1900 MM (max)
  • Meerdere kleuren

Hor openslaande deuren op maat gemaakt

Een hor van KeJe wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt voor je openslaande deuren. De hordeur is voorzien van een trekbalk, waardoor je deze eenvoudig kunt openen. Wanneer er gekozen wordt voor een ‘op de dag-montage’ wordt er een op maat gemaakte ‘op de dag-set’ meegeleverd. De hor voor openslaande deuren wordt dan voorzien van in verstek gezaagde hoeken. Tot slot laat je de hordeur aansluiten op uw smaak door te kiezen voor een type hor en RAL-kleur die hierbij past. Onze Splendid en Orginele Plissé horren worden op maat gemaakt én zijn geschikt voor openslaande deuren. U hebt standaard keuze uit vijf tot tien verschillende RAL-kleuren. Tegen meerprijs is iedere gewenste kleur hor voor openslaande deuren mogelijk. Jouw openslaande deuren voorzien van een praktische en stijlvolle hor?
AFSPRAAK MAKENAFSPRAAK MAKENAFSPRAAK MAKEN

Eenvoudige montage en demontage

Het monteren van een hordeur van KeJe kan op verschillende manieren, ook zonder boren of schroeven. Dat is wel zo prettig wanneer je kunststof- of aluminium kozijnen hebt. De hor voor openslaande deuren wordt gemonteerd met behulp van montageclips. Dit maakt zowel montage als demontage van de hor erg eenvoudig. Een hordeur van KeJe kan zowel in als op de dag gemonteerd worden. Bij ‘in de dag’ montage wordt de hor gemonteerd aan de binnenzijde van het kozijn. Wanneer je kiest voor ‘op de dag’ montage wordt de hor vlak boven de openslaande deuren op de wand of aan het plafond bevestigd.

VOORDELEN VAN KEJE HORDEUR OPENSLAANDE DEUREN

Een hordeur voor openslaande deuren van KeJe kent vele voordelen. Ten eerste passen deze hordeuren in verschillende soorten en afmetingen kozijnen. Het maakt niet uit of je houten of kunststof kozijnen hebt, een hordeur voor openslaande deuren kan altijd op maat gemaakt worden. Daarnaast houdt een hordeur insecten buiten. Hierdoor kun je de deuren openzetten om de woning te doorluchten, zonder dat er ongedierte binnenkomt. Verder zijn onze hordeuren esthetisch aantrekkelijk. Voor het frame heb je keuze uit diverse kleuren, waardoor je de hordeur eenvoudig laat aansluiten op de rest van het interieur. Het gaas van onze hordeuren voor openslaande deuren is zwart geplisseerd, wat zorgt voor een moderne uitstraling.

Originele of Splendid Plissé hor voor openslaande deuren

Wanneer je op zoek bent naar een hor voor openslaande deuren heb je keuze uit twee verschillende soorten hordeuren, namelijk de Originele of Splendid plisséhordeur. De originele hordeur is voorzien van een stevig profiel dat standaard leverbaar is in vijf verschillende RAL-kleuren. Dit type hor heeft een ketting mechanisme, die bij het bedienen van de treklijsten in en uit elkaar gaat. Onze Splendid Plissé hor voor openslaande deuren is een strakke aluminiumdeur die standaard verkrijgbaar is in maar liefst tien verschillende RAL-kleuren. De deur is voorzien van touwspanning waardoor deze compleet geruisloos opent en sluit. Heb je nog vragen over onze horren voor openslaande deuren? Neem dan contact op of plan direct een afspraak bij een Keje Dealer bij jou in de buurt.
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden