Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
alt

Splendid Terrasoverkapping

Kleuren

RAL9016
RAL9010
RAL9007 structuur
RAL9006 structuur
RAL9005 structuur
RAL9001
RAL7016
Materials
Height 5000 MM (max)
Width 1000 MM (max)

PRODUCT DESCRIPTION

De Splendid Terrasoverkapping is een semi-zonweringsproduct ontwikkeld voor onder een Terrasoverkapping. Dit product wordt tussen de liggers van de overkapping geplaatst door middel van speciaal ontwikkeld tape, waardoor het product zonder te schroeven kan worden gemonteerd op uitzondering van de kopse kanten na.  Doordat het product tussen de liggers wordt gemonteerd, zorgt dit voor een nagenoeg vlak geheel wat een luxe uitstraling geeft. De Splendid Terrasoverkapping is voorzien van geïntegreerde trekbalken waarbij het product makkelijk met de hand te bedienen is. Tevens is er een bedieningsstok beschikbaar om het product te bedienen.

 

Naast een zonwerende functie, wordt dit product ook als ‘raamdecoratie’ beschouwd. De stoffen zijn voorzien van een speciale coating op de achterzijde, wat bestendig is tegen UV straling. Hierdoor houdt het de warmte tegen. In totaal zijn er drie stoffen hiervoor beschikbaar. Het systeem werkt door middel van touwspanning en kan twee kanten op worden bediend, namelijk van boven naar beneden en van beneden naar boven. Vanwege de geïntegreerde trekbalken kan het product op elke gewenste stand gepositioneerd worden.

 

Let wel op, dat het product wel goed gebruikt moet worden. Wanneer u een open terrasoverkapping heeft met veel wind, zorg er dan voor dat bij harde wind of afwezigheid de producten gesloten zijn.

alt

Een
Geheel

alt

Zonwerende
Functie

alt

Luxe
Uitstraling

alt

In elke gewenste
Stand

Eigenschappen

Naast een hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling, heeft het product nog de volgende eigenschappen:

70
Zonwerend
80
Privacy
100
Geïntegreerde trekbalken
100
Speciale UV coating

Zonwerende functie

Door de speciale coating op de achterzijde, wat UV bestendig is, heeft dit product een zonwerende functie.

Luxe uitstraling

Door een nagenoeg vlak geheel, geïntegreerde trekbalk en ruime keus aan stoffen, geeft de Splendid Terrasoverkapping een luxe uitstraling aan de woning. Bent u ook benieuwd hoe het u zal kunnen staan? Download hier dan de brochure.

Een geheel

Door het platte ontwerp en montage tussen de liggers van de overkapping, zorgt dit product voor een nagenoeg vlak geheel.
  • Kleuren
  • Ontwerp
  • Voor u gemaakt
alt

RAL9016

alt

RAL9010

alt

RAL9007 structuur

alt

RAL9006 structuur

alt

RAL9005 structuur

alt

RAL9001

alt

RAL7016

alt
alt

Ontwerp

De KeJe Splendid Terrasoverkapping is een raamdecoratie- en zonweringsproduct gecombineerd, ontwikkeld voor onder een terrasoverkapping. Het product is voorzien van twee zijgeleiders, waar het product zich tussen beweegt. Het binnenwerk is voorzien van geplisseerde stof, waar op de achterzijde een speciale UV coating op is aangebracht. Deze coating zorgt er voor dat het product uitermate geschikt is voor buiten.

 

Door het binnenwerk heen loopt altijd één of twee spandraden, welke altijd zichtbaar is. Ook in gesloten stand. Deze spandraden zorgen er voor dat het binnenwerk niet zal doorhangen. De trekbalken zitten geïntegreerd in het product, waardoor de Splendid Terrasoverkapping goed met de hand te bedienen is. Tevens is er ook een bedieningsstok beschikbaar wanneer de producten te hoog hangen.

alt

Voor u gemaakt

Al onze producten worden op onze twee productielocaties met de hand geproduceerd. Behalve machines als een zaagmachine of een boor, is onze complete productieproces voor dit product handmatig, waar wij graag de producten met onze hand voor u maken.

Stoffen

alt

T1267

alt

T1263

alt

T1255

alt

T1254

alt

T125-19

alt

T1288

AN STYLISH ADDITION TO THE DECORATION OF YOUR HOME!

CONTACTCONTACTCONTACT
Schedule appointmentSchedule appointmentSchedule appointment Become a dealerBecome a dealerBecome a dealer