Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Apr 4, 2024

Raamdecoratie voor je deur

Bij raamdecoratie denk je vaak aan raambekleding voor je ramen, maar vergeet ook vooral je deuren niet. Of het nu een voor- of achterdeur is, of mooie openslaande deuren vanuit de woonkamer. Met mooie raambekleding geef je ze meer flair. En deuren combineren goed met verschillende soorten raambekleding.

Raamdecoratie voor je deur

Een deur met ramen kan er een beetje saai uitzien, tochten en voorbijgangers uitnodigen om naar binnen te kijken. Dat kun je eenvoudig oplossen met raamdecoratie. Of je deur nu van kunststof, aluminium of hout is. Maar je moet wel rekening houden met de klink die uitsteekt en het feit dat een deur regelmatig open en dicht gaat. De oplossing die wij daarvoor hebben, is heel handig; raamdecoratie in een frame. En omdat je het frame tussen de glaslatten van het raam plaatst, blijft de klink vrij. En ook blijft de raamdecoratie gewoon op zijn plek hangen als je de deur opent en sluit.

Plisségordijn

Een plisségordijn staat garant voor een minimalistische uitstraling van je deur. Een plisségordijn is aanwezig, maar niet heel dominant. Door de top down bottom-up bediening kies je zelf op welke stand je het plisségordijn positioneert. Je bepaalt zo heel eenvoudig de mate van lichtinval en privacy.

Rolgordijn

Altijd goed; een rolgordijn voor het raam van je deur. Rolgordijnen zijn strak en praktisch. Rol 'm op voor maximale lichtinval, halverwege om de inkijk te beperken of helemaal naar beneden voor maximale privacy.

Jaloezie

Een jaloezie voor je deurraam zorgt voor een mooie lichtinval. Met jaloezieën kun je lichtinval eenvoudig doseren door de lamellen te kantelen. Maar jaloezieën doen natuurlijk nog meer dan dat. Ze zijn super stijlvol en zorgen voor een fijne sfeer.

Shutter

Een tikkeltje robuuster, maar net zo sfeervol zijn shutters op je deur. De lamellen zijn net wat breder dan die van een jaloezie en je kunt shutters niet omhoog trekken. Een shutter voor je deurraam is misschien niet het meest voor de hand liggend, maar bij grotere deuren of tuindeuren kunnen ze prachtig staan.

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

Openslaande deuren

Misschien heb je ze al, of staan ze hoog op je lijstje; openslaande deuren. Ze staan mooi en verbinden buiten met binnen. En zodra het weer het toelaat, kun je ze allebei openzetten. Openslaande deuren bestaan vaak voor het grootste gedeelte uit glas en dat kan ook een beetje een kille uitstraling geven zonder raambekleding. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om reguliere raambekleding op het kozijn te monteren, maar dat hangt wel in de weg zodra je de deur opent. En ook in combinatie met kunststof kozijnen is dat niet aan te raden. Het is daarom praktischer om ook hier te kiezen voor raambekleding in een frame. Zo hoef je ook niet bang te zijn voor wapperende jaloezieën, of beschadigingen die daardoor ontstaan.

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden