Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Ben jij ondernemer in Nederland, Duitsland of België en wil je jouw assortiment uitbreiden met de kwalitatieve en stijlvolle raamdecoratie- en horproducten van KeJe? Vul dan onderstaand formulier in. Eén van onze vertegenwoordigers zal vervolgens contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelt onze vertegenwoordiger je meer over KeJe, onze producten en de bijbehorende prijzen. En natuurlijk willen we jou en jouw onderneming ook graag beter leren kennen. Alvast kennismaken met onze producten? Bekijk dan eens onze brochures.

Dealer worden

Vul onderstaand formulier in.De voordelen van KeJe

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen.

Diverse KeJe dealers in Nederland, Duitsland en België

Onze producten worden inmiddels al door ruim 2000 geselecteerde dealers verkocht, en dit aantal groeit elk jaar weer. Naast snelle levering van onze maatwerk producten vinden we een goede samenwerking met onze dealers erg belangrijk. Onze vertegenwoordigers bezoeken minimaal 2 keer per jaar onze dealers en we houden je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We zijn dan ook erg trots op de positieve reviews die we van verschillende KeJe-dealers hebben ontvangen.

“Met trots zijn wij dealer van Keje Horren & Raamdecoraties. Al jaren leveren wij met volle tevredenheid de producten van Keje. Keje is bekend van televisie (waaronder RTL4 en SBS6) en bewijst zich al 10 jaar als maatwerk specialist.”
Manchies Kozijnen

“MSN Kozijnen is dealer van Keje, de grootste Nederlandse fabrikant van maatwerk in alle soorten en maten horren en fraaie raamdecoraties. Dankzij productie op maat levert KeJe een insectenwerende oplossing voor elk raam en elke deur, voor zowel huizen als bedrijfs- en kantoorpanden.”
MSN kunststof kozijnen

“Puur Wonen Geldrop is sinds kort dealer van KeJe raamdecoratie. Hierdoor kunnen wij elk project tot in de puntjes afwerken en de decoratie aan het raam voorzien van de juiste stijl.”
Puur Wonen

“B&L kozijnen is trots dealer van het familiebedrijf KeJe. KeJe B.V. ontwikkelt en fabriceert kwalitatief hoogwaardige horren en raamdecoratie.”
B&L Kozijnen

Gegarandeerd van snelle levering

Onze dealers zijn gegarandeerd van snelle levering, ook in het hoogseizoen. De producten in standaard kleuren worden altijd binnen 5 tot 10 dagen geleverd. Zo hoeven klanten nooit lang te wachten. Deze garantie kunnen wij je bieden, omdat we de productie volledig in eigen beheer en onder één dak hebben. We beschikken eveneens over een eigen poedercoatafdeling, waardoor ook producten in een afwijkende kleur relatief snel geleverd kunnen worden. Meer weten over onze producten en bijbehorende levertijden? Neem vrijblijvend contact op.

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden