Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Een hordeur schuifpui is een combinatie van een schuifpui met een mooie hordeur. Het is een uitkomst voor mensen die de schuifpui graag openzetten, maar geen last willen hebben van insecten die hun weg naar binnen vinden. Het voordeel van een hordeur voor een schuifpui is dat het stijlvol, stevig en makkelijk te gebruiken is. Op zoek naar een hordeur voor schuifpui? Lees vooral verder en kom meer te weten over onze hordeuren voor schuifpuien.

Voordelen van een hordeur voor schuifpui

Een hordeur voor schuifpui kent verschillende voordelen. Het is namelijk veel meer dan alleen een hordeur. Het is een stijlvolle toevoeging aan je huis en biedt daarnaast ook wat privacy. Insecten worden ermee tegengehouden, maar het breekt ook zonlicht. Door een hordeur in je schuifpui te plaatsen elimineer je de ongemakken van een openstaande deur. KeJe biedt verschillende soorten hordeuren voor schuifpuien aan.

Schuifhordeur

De schuifhordeur voor een schuifpui is bevestigd tussen twee geleiders, die geplaatst zijn in het kozijn. Met een handgreep is de schuifhordeur gemakkelijk te bedienen en het aluminium frame is in vijf standaard RAL-kleuren te bestellen. Het gaas is altijd zwart geplisseerd. De hordeur voor je schuifpui heeft veel voordelen. Ten eerste zorgt het voor een goede luchtcirculatie in het huis. Daarnaast heeft het weinig ruimte nodig en is het makkelijk te bedienen. Het biedt ook extra veiligheid en kan gebruikt worden om je schuifpui een stijlvolle look te geven. De perfecte hordeur voor je schuifpui dus!

Plisséhordeur schuifpui

De originele plisséhordeur voor schuifpui is geschikt voor kunststof-, houten- en aluminium kozijnen. Boren en schroeven zijn overbodig. Dus de hordeur past bij elk soort schuifpui! Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om de kozijnen op te meten en je advies te geven. Zo kies je de perfecte hordeur voor je schuifpui. De montage is gemakkelijk zelf te doen. Binnen maar een paar minuten kun je jouw nieuwe plisséhordeur gebruiken. De hordeur voor je schuifpui kan je in vijf standaard RAL-kleuren bestellen. Een andere RAL-kleur is tegen meerprijs ook mogelijk. Het gaas is altijd zwart geplisseerd. Eenvoud, stijl en gebruiksgemak; allemaal voordelen van de plisséhordeur voor je schuifpui.

Splendid Plisséhordeur

De Splendid Plisséhordeur is functioneel en stijlvol. Deze hordeur voor je schuifpui is makkelijk te plaatsen, stijlvol en geruisloos. Deze hordeur kan geplaatst worden in elk type kozijn. Jouw Splendid Plisséhordeur wordt altijd op maat gemaakt en kan in elf verschillende standaard RAL-kleuren besteld worden. Toch liever een andere kleur? Ook dat is, tegen kleine meerprijs, gewoon mogelijk. Geniet in een handomdraai van de passende hordeur voor jouw schuifpui!
BEKIJK ALLE HORDEURENBEKIJK ALLE HORDEURENBEKIJK ALLE HORDEUREN

Schuifpui in kunststof kozijn

Ben je op zoek naar een hordeur voor je schuifpui van kunststof? Dan biedt KeJe twee verschillende hordeuren aan. De inzetplisséhordeur ZIZA is een schuifpuihordeur die past in een kunststof kozijn en een kiep-hefschuifpui. Deze inzetplisséhordeur is voorzien van zwart geplisseerd gaas en kan in tien verschillende RAL-kleuren besteld kan worden. En ook hier is een afwijkende kleur weer mogelijk. Hierdoor kun je de plisséhordeur samenstellen in de stijl die jij wilt. Het zwarte gaas van de ZIZA kan in elke gewenste stand geplaatst worden en kan van rechts naar links worden bediend. Best ideaal toch? De hordeur voor schuifpui klikt zichzelf vast in het kozijn en de montage is snel en zonder boren of schroeven. De Splendid Plisséhordeur is een mooie strakke designdeur. Doormiddel van een trekbalk gaat het zwarte geplisseerde gaas als een harmonica open en dicht. De hordeur is hierdoor makkelijk te bedienen. Het voordeel is dat deze hordeur voor je schuifpui geruisloos is én uitermate stijlvol. Daarnaast kan de Splendid Plisséhordeur in elke gewenste stand gezet worden.

Afspraak maken?

Ben je geïnteresseerd in een hordeur voor je schuifpui? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. Wij komen vervolgens langs om productadvies te geven, een nauwkeurige meting te doen en een offerte voor je hordeur voor schuifpui op te stellen. Onze hordeuren worden altijd op maat gemaakt, in Nederland geproduceerd en kunnen binnen vijf minuten gemonteerd worden. Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder om de perfecte hordeur voor je schuifpui te maken!
AFSPRAAK MAKENAFSPRAAK MAKENAFSPRAAK MAKEN
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden