Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Jun 29, 2023

Raamhor op maat

De voordelen van een raamhor op maat: Geniet van de zomer zonder insecten!

Intro

De zomer is in volle gang en dat betekent dat we onze ramen wijd open willen gooien om te genieten van de frisse lucht en de warme zonnestralen. Helaas brengen open ramen ook ongewenste gasten met zich mee. Insecten, zoals muggen en vliegen nestelen zich maar wat graag in jouw knusse huis. Gelukkig is er een eenvoudige en effectieve oplossing: een raamhor op maat! In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van raamhorren en waarom ze een must-have zijn voor elk huis tijdens de zomermaanden.

Een vaste raamhor op maat voor houten kozijnen

Als je zoekt naar een duurzame oplossing, zijn de vaste raamhorren op maat van KeJe hét antwoord. Met stevig horrengaas en solide aluminium frame kunnen onze raamhorren het hele jaar door gebruikt worden. Natuurlijk zijn horren in de zomer zeer wenselijk, maar in de wintermaanden zijn er ook insecten die met alle liefde een fijn warm plekje komen zoeken in je woning. We produceren de volgende drie soorten vaste raamhorren;

 

- Vaste raamhor plissé

- Vaste raamhor met scharnieren of draaiwervels

- Rolhor

 

Alle vaste raamhorren worden gemonteerd door middel van boren en schroeven.

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

Waarom een raamhor op maat?

Je bent dus op zoek naar een raamhor op maat. Je bent lang niet de enige! Benieuwd naar alle voordelen van een raamhor op maat van KeJe? Lees verder voor het antwoord.

 

1. Bescherming tegen insecten en beestjes met een raamhor op maat

Een raamhor op maat vormt een barrière tegen vervelende insecten en beestjes die graag naar binnen willen glippen. Met raamhorren kun je je ramen open houden zonder je zorgen te maken over muggenbeten of irritante, zoemende geluiden in je slaapkamer. Deze horren houden insecten buiten, zodat jij in alle rust kunt genieten van een insectenvrije omgeving.

 

2. Frisse lucht en ventilatie

Een raamhor op maat stelt je in staat om de ramen open te houden, zelfs als de zon ondergaat of als je naar bed gaat. Op deze manier kun je profiteren van de verkoelende bries en de frisse lucht die je huis binnenkomt, zonder comfort en veiligheid in te leveren. Raamhorren bieden de perfecte balans tussen ventilatie en bescherming.

 

3. Behoud van privacy met een raamhor op maat

Een ander voordeel van een raamhor op maat is dat deze je privacy helpt behouden. Terwijl je geniet van de zomerbries, kun je er zeker van zijn dat voorbijgangers niet ongewenst naar binnen kunnen gluren. Raamhorren zorgen voor een zekere mate van afscherming, waardoor je kunt ontspannen en je thuis voelt zonder nieuwsgierige blikken van buitenaf. Vooral met de plissé raamhor met top-down buttom-up bediening heb je volledig de controle over de lichtinval en inkijk in je huis van buitenaf.

 

4. Eenvoudige installatie en gebruiksgemak met KeJe raamhorren

Al onze raamhorren worden op maat gemaakt, zodat ze voldoen aan alle specifieke eisen en behoeften. Ze zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. Of je nu handig bent of niet, onze raamhorren op maat zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met de juiste instructies kun je ze snel en gemakkelijk zelf installeren.

 

5. Verfraaiing van je interieur met een raamhor op maat

Naast hun functionele voordelen voegt een raamhor op maat ook esthetische waarde toe aan je interieur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en RAL-kleuren, zodat je horren kunt kiezen die naadloos aansluiten bij de stijl van je huis. Raamhorren dragen bij aan een verzorgde uitstraling en maken je ramen aantrekkelijker zonder veel afbreuk te doen aan het uitzicht naar buiten.

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden