Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Oct 11, 2022

Raamdecoratie smalle vensterbank

Op zoek naar passende raamdecoratie voor een smalle vensterbank? Dan hebben wij hier een aantal goede oplossingen voor je!

Passende raamdecoratie

Heb jij een smalle vensterbank, maar mis je nog passende raamdecoratie? Goede kans dat je tegen het probleem aanloopt dat er door de smalle vensterbank niet veel ruimte beschikbaar is voor (raam)decoratie. Beschrijft dit jouw situatie? Lees dan zeker verder om gebruik te maken van onze ervaring en kennis, zodat jij een doordachte keuze kunt maken. Het kan namelijk heel rustgevend zijn als je je niet druk hoeft te maken of er wel genoeg plek is voor jouw favoriete decoratie, in combinatie met mooie en effectieve raambekleding.

Keje raamdecoratie voor een smalle vensterbank

Het kiezen van passende raamdecoratie in deze situatie kan vrij lastig zijn. Niet elke soort raambekleding is geschikt als raamdecoratie voor een smalle vensterbank door de ruimte die het inneemt. De vraag om passend en persoonlijk advies in een dergelijk geval komt, en we spreken uit ervaring, dan ook redelijk vaak voor. Gelukkig kunnen wij je op weg helpen met enkele varianten passende raambekleding voor een smalle vensterbank.

 

We bieden hiervoor verschillende soorten raambekleding aan die allemaal hetzelfde voordeel hebben; alle raamdecoratie van Keje bevindt zich tussen een smal en vlak frame. Dit zorgt ervoor dat de raamdecoratie strak aansluit op het raam en kozijn, waardoor het één geheel wordt. Een ideale keuze als we het hebben over raamdecoratie voor een smalle vensterbank.

 

Nog een ander belangrijk voordeel dat voor de meeste raamdecoratie van Keje geldt is dat de montage schroef- en boorloos is. Het aluminium frame wordt met een magneet- en staalband vastgeklikt. Wel net zo handig! Bovendien passen al deze soorten raamdecoratie hierdoor op een draaikiepraam. Door de strakke afwerking tegen het raam zit de raamdecoratie niet in de weg als je het raam wilt kiepen.

 

Hieronder behandelen we kort de verschillende varianten. Afhankelijk van jouw smaak en voorkeur kun je dan de juiste keuze maken.

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

Rolgordijnen voor een smalle vensterbank

Wij kunnen rolgordijnen op maat aanbevelen als raamdecoratie bij een smalle vensterbank. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in veelzijdige variaties, waardoor er al snel voor elk wat wils is. Dat is ook het geval bij raamdecoratie van Keje. Je hebt keuze uit verschillende kleuren, zodat je een rolgordijn kunt kiezen dat aansluit bij jouw inrichting. Een ander voordeel van rolgordijnen is dat er een prettig prijskaartje aan hangt. Onze rolgordijnen zijn geschikt voor alle kozijnen en dit is dan ook een veel gekozen optie als raamdecoratie bij een smalle vensterbank.

Plisségordijnen voor een smalle vensterbank

Een mooi plisségordijn kan een echte aandachtstrekker zijn in huis. Maak gebruik van het top-down bottom-up systeem en zorg voor een lichtinval waar jij blij van wordt. Dit heb je zelf in de hand, omdat je de optie hebt om het gordijn op zelf gekozen punten vast te zetten. Hierdoor kun je bijvoorbeeld nog wel fijn naar buiten kijken vanaf de bank, maar heb je geen last van die zonnestraal die precies in je gezicht schijnt. Het is niet voor niets een populaire soort raambekleding.

Keje Lamella voor een smalle vensterbank

Keje Lamella raambekleding op maat is ook een goede optie als raamdecoratie voor een smalle vensterbank. Dit product is net als al onze andere raamdecoratie speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. De Lamella is een combinatie van ene shutter en jaloezie in één. Je kunt kiezen uit 14 standaard RAL-kleuren voor de lamellen en ze hebben een breedte van 30mm of 40mm. Verder kunnen de lamellen in elke gewenste stand worden gekanteld, waardoor je creatief kunt spelen met de lichtinval in huis.

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden