Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Oct 18, 2022

Raamdecoratie schuin raam

Maak bij het vinden van passende raamdecoratie voor schuine ramen gebruik van onze jarenlange ervaring en kennis!

Passende raamdecoratie vinden

Schuine ramen in je woning geven vaak een spectaculair effect. Vooral in een aflopend dak geeft dit een mooie uitstraling en is een dakraam al snel een echte eyecatcher. Het is niet altijd makkelijk om passende raamdecoratie te vinden dat geschikt is voor schuine ramen. De mogelijkheden zijn vaak een stuk minder breed dan bij standaard ramen. Het komt dan ook vaak voor dat je uitkomt op op maat gemaakte raambekleding. Wij zijn specialist op het gebied van raambekleding en geven je dan ook graag advies over passende raamdecoratie voor een schuin raam. Lees verder en maak gebruik van onze jarenlange ervaring en kennis, zodat jij een doordachte keuze kunt maken.

Raamdecoratie voor schuine ramen; echte eyecatchers

Het kiezen van passende raambekleding is niet altijd even makkelijk. Vooral als je het hebt over afwijkende ramen, zoals bijvoorbeeld dakramen. Deze echte eyecatchers in huis verdienen raamdecoratie die het uiterlijk minstens net zo goed laten uitkomen. Gelukkig bieden wij voor elke raamsoort wel een passende soort raambekleding in ons assortiment. Alle soorten raamdecoratie die wij bieden, worden geleverd in een smal en vlak frame. Dit zorgt er voor dat onze raambekleding strak aansluit op het raam en het kozijn. In het geval van raamdecoratie voor een schuin raam is dit bijvoorbeeld ideaal, omdat de raambekleding en het raam als één geheel zijn. Zo verlies je het opvallende uiterlijk niet en kun je er zelf je eigen twist aan geven door raamdecoratie te kiezen in een andere kleur dan het kozijn. Dit geeft vaak een mooi, opvallend en gepersonaliseerd effect. Natuurlijk kun je ook kiezen voor eenzelfde kleur als het kozijn, zodat het één geheel wordt.

 

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

Keje Lamella raamdecoratie schuin raam

Schuine ramen wijken vaak af en hebben geen standaard maatvoering. Zoals we al zeiden kom je dus met raamdecoratie voor een schuin raam al snel uit op de op maat gemaakte raamdecoratie. De Keje Lamella is bijvoorbeeld ideaal als raamdecoratie voor schuine ramen. Hierdoor past dit soort raamdecoratie dus op ieder raamtype. De Lamella is een systeem dat speciaal geschikt is voor een kunststof kozijn. Het is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan worden door middel van een handgreep. Deze zit om de lamel heen bevestigd.

 

Je kunt verder nog kiezen uit 14 standaard RAL-kleuren voor de lamellen, die verkrijgbaar zijn in een breedte van 30mm of 40mm hebben. Het frame is verkrijgbaar in 5 standaard kleuren, maar kan, tegen meerprijs, ook in een andere kleur geleverd worden. Verder kunnen de lamellen in elke gewenste stand worden gekanteld, waardoor je creatief kunt spelen met de lichtinval in huis.

 

Nog een voordeel is dat de Lamella kan worden gemonteerd zonder boor- en schroefwerk waardoor je geen beschadiging aanbrengt aan het kozijn. Dit is mogelijk door de montage van het frame, in combinatie met de magneet en staalband. Met de Lamella als raamdecoratie voor een schuin raam is er in ieder geval genoeg keuze uit kleuren en heb je zelf de controle over de lichtinval. Zo bepaal jij de sfeer in huis en zit jij er comfortabel bij.

 

Indien je houten dakramen hebt kun je ook nog kiezen voor de vaste raamplissé. Hiermee kies je voor een stijlvolle, vaste raamhor voorzien van een geplisseerde stof. Ook is de mogelijkheid er om te kiezen voor de Supplente. De Supplente is speciaal geschikt voor de veelgebruikte Velux dakramen en al snel ideaal als raamdecoratie voor een schuin raam.

 

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden