Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Jan 16, 2023

Raamdecoratie inspiratie

Op zoek naar raamdecoratie inspiratie? Nieuwe raamdecoratie uitzoeken begint bij raamdecoratie inspiratie. Raamdecoratie woonkamer inspiratie en meer.

Intro

Goede raamdecoratie maakt van jouw huis een thuis. Raambekleding die bij jou en jouw wensen past. Het is belangrijk dat de raamdecoratie aansluit bij het interieur en je favoriete woonstijl, dit draagt uiteindelijk bij aan de sfeer in huis. Het lastige is misschien om te kiezen uit de vele mogelijkheden die passen binnen de (vele) verschillende woonstijlen. Want buiten de verschillende woonstijlen, is het natuurlijk ook belangrijk dat de raamdecoratie functioneel is. Best lastig allemaal, of niet? Wij voorzien je in ieder geval van raamdecoratie inspiratie tips, zodat jij de beste keuze kunt maken waardoor jij je uiteindelijk écht thuis voelt.

Raamdecoratie woonkamer inspiratie - Keje Latende Jaloezieën

Als er íets is dat meteen de sfeer in je woonkamer bepaalt, is dat wel raamdecoratie. Het bepaalt de lichtinval en als je het goed gebruikt, springen je interieur en woonstijl er prachtig uit. Uiteindelijk zijn vrijwel alle soorten raamdecoratie te gebruiken in de woonkamer, ze houden immers allemaal de zon tegen. Maar er zijn natuurlijk soorten die er qua sfeer, trends en functionaliteit toch écht uit springen. In deze blog geven we je raamdecoratie woonkamer inspiratie, waarbij we één van de meest verkochte raamdecoratiesoorten voor in de woonkamer behandelen.

 

Onze eerste soort raamdecoratie woonkamer ter inspiratie is de jaloezie. Jaloezieën zijn een populaire soort raamdecoratie voor in de woonkamer. En niet voor niets. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en het dag- en zonlicht controleer je met een handomdraai. Bovendien dragen ze bij aan de sfeer in huis met een fraai uiterlijk. De Keje Latende is ook een unieke soort jaloezie. Deze jaloezie bevindt zich namelijk in een frame dat speciaal ontwikkeld is voor kunststof kozijnen, maar uiteraard ook toepasbaar voor een houten- of aluminium kozijn. Met een magneet- en staalband kan de Latende gemakkelijk worden bevestigd tussen het kozijn, waardoor er geen boor- en schroefwerk nodig is en hierdoor je kozijnen niet hoeft te beschadigen. Ook geschikt voor een kiepraam, omdat de Latende strak tegen het glas blijft zitten. De Latende is gemakkelijk uit en in het kozijn te plaatsen, wat het schoonmaken ook bevordert. Bovendien is het een kind-veilig product door de bediening geen trekkoord bevat maar handgreepjes, waardoor er geen gevaar is dat je kind verstrikt komt te zitten in het koord. De Keje Latende staat dus met recht in onze blog over raamdecoratie inspiratie.

De voordelen voor jou op een rijtje;

  • Gemakkelijk te bedienen en kind-veilig zonder optrekkoord
  • Komt in een frame met magneet- en staalband – geen beschadigingen aan het kozijn
  • Gemakkelijk in-en-uit te halen voor schoonmaakwerk
  • Zit stevig tegen het raam aan – geschikt voor draai-kiepramen
  • Te bestellen in verschillende RAL-kleuren.

Raamdecoratie slaapkamer inspiratie - Day ’n Night raambekleding

Toch wel één van onze meest populaire producten voor de slaapkamer; de Day ’n Night raambekleding. Een ideale keuze dus als het gaat om raamdecoratie slaapkamer inspiratie. Een luxe ogende zonwering die met het vlakke aluminium profiel één wordt met het kozijn. Hierdoor lijkt de raambekleding bijna weg te vallen in het kozijn, dit geeft een mooi strak effect met de juiste RAL-kleurcombinatie. Ook hier geldt dat deze soort raamdecoratie een groot deel van de sfeer in de ruimte bepaalt. Met bijna 90 verschillende mogelijkheden in geplisseerde stofkeuzes en 5 standaard RAL-kleuren voor het frame, kun je je eigen uitstraling creëren. Tegen een meerprijs kan ook worden gekozen voor andere RAL-kleuren voor het frame, die door middel van poedercoating kunnen worden aangebracht. Door de vele kleurencombinaties is het dus een ideaal product om te benoemen als het gaat om raamdecoratie inspiratie.

 

Bovendien is de Day ’n Night heel geschikt voor de slaapkamer door het hoge zonverduisterende vermogen, dat de nachtrust zal bevorderen. Met de geïntegreerde trekbalken is het product zeer eenvoudig met de hand te bedienen. De top-down bottom-up functie is hierin zeer handig, waardoor je de lichtinval precies kunt controleren. Dit product staat dus met reden als raamdecoratie slaapkamer inspiratie tip in onze blog!

De voordelen voor jou op een rijtje;

  • Gemakkelijk te bedienen door geïntegreerde trekbalken en dus kind-veilig
  • Komt in een vlak aluminium profiel en wordt één met het kozijn
  • Vele kleurcombinaties mogelijk – maak de perfecte match met je interieur
  • Hoog zonverduisterend vermogen – Nachtrust bevorderend
  • Top-down bottom-up functie – speel met de lichtinval

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

Raamdecoratie inspiratie

Natuurlijk zijn er veel meer soorten raamdecoratie die passen binnen de slaap- en woonkamer. Maar de soorten hierboven steken er toch nét bovenuit door de functionele waarden en de mogelijkheid om ze te personaliseren door de vele kleurencombinaties. Dit is dan ook terug te zien in de populariteit van deze soorten, ideaal dus om te gebruiken als raamdecoratie inspiratie. Ben je benieuwd wat wij nog meer aan soorten raambekleding aanbieden? Bekijk dan onze pagina met alle raamdecoratiesoorten en laat je inspireren!

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden