Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Dec 19, 2023

Raamdecoratie in je keuken

Je keuken…Misschien sta je er graag om uitgebreid te koken voor familie en vrienden. En zit je graag met z’n allen gezellig aan de eettafel met een spelletje of een kopje koffie. De keuken is een praktische, maar ook gezellige plek in huis. Stijlvolle raambekleding is dan natuurlijk onmisbaar. Maar wat is geschikte raamdecoratie voor in de keuken?

Praktische raamdecoratie voor je keukenraam

In je keuken wordt geleefd. Je bereidt er dat ene nieuwe recept, stelt er de lekkerste borrelplankjes samen en belegt er de broodjes die meegaan naar school of werk. Vocht en vuil zijn dan ook niet te voorkomen. Het is dan ook belangrijk om hier rekening mee te houden bij de aanschaf van je nieuwe raamdecoratie. Raamdecoratie voor een raam boven het aanrecht krijgt meer te verduren dan een raam elders in de keuken. Je kunt daarom het beste kiezen voor raamdecoratie die je eenvoudig kunt reinigen en bestand zijn tegen vocht. Horizontale jaloezieën zijn daarom een goede keuze voor je keukenraam. De aluminium of kunststof lamellen kun je eenvoudig reinigen. Met een speciale jaloezieborstel of een stofdoek verwijder je eenvoudig stof. Vlekken verwijder je met een vochtige doek. Naast het feit de jaloezieën goed te reinigen zijn, staan ze ook heel sfeervol in je keuken. Je kunt spelen met lichtinval en de kleuren van de lamellen kun je afstemmen op de rest van je interieur.

Plisségordijnen staan ook prachtig!

Naast jaloezieën staan plisségordijnen kunnen ook heel goed voor je keukenraam. De stof van plisségordijnen is alleen wel lastiger schoon te maken. Wanneer plisségordijnen niet direct in de buurt van een kookplaat of wasbak hangen zul je niet snel met vetvlekken of vocht te maken hebben. Met plisségordijnen geeft je je keukenramen een strakke en rustige aanblik. Door de topdown bottom up bediening kun je bovendien zelf bepalen op welke positie je het plisségordijn hangt.

Rolgordijn voor je keukenraam

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een rolgordijn voor de ramen in de keuken. Maar ook hier geldt weer dat ze minder eenvoudig te reinigen zijn. Zeker wanneer je graag rolgordijnen in een lichte kleur wilt in je keuken, dan moet je er rekening mee houden dat vlekken sneller zichtbaar zijn. Met rolgordijnen voeg je praktische en sfeervolle raamdecoratie toe aan je keuken. De stof van rolgordijnen is vaak in veel verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar.

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

Raamdecoratie maakt je keuken af

Welke raamdecoratie je ook kiest, ze maken je keuken af. Zorgen voor meer sfeer en privacy. Want hoewel het fijn is om naar buiten te kijken vanuit je keuken, is het soms ook prettig om je jaloezieën, plisségordijnen of rolgordijnen te sluiten. Of dat nu is om de zon te weren of privacy te creëren. Het fijne van raamdecoratie is bovendien dat het altijd goed aansluit of de stijl van je keuken.

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden