Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Apr 20, 2023

Raambekleding voor in de badkamer

Naast leuke planten, een wandrek voor je handdoeken en andere accesoires is mooie raambekleding onmisbaar om de ruimte helemaal af te maken.

Trendy raamdecoratie in je badkamer

In je badkamer kom je tot rust. Even dat ontspanmomentje voor jezelf. Het is een fijne ruimte, die je sfeervol hebt aangekleed. Misschien wel met wat leuke planten, een wandrek voor je handdoeken en andere accessoires. En vergeet in de aankleding ook je badkamerraam niet. Ook die voorzie je natuurlijk van mooie raambekleding om de ruimte helemaal af te maken.

 

Dat raam in je badkamer is natuurlijk heerlijk. Die kun je na het douchen of badderen openzetten om te ventileren. Of al tijdens je ochtendritueel om de vogeltjes te horen fluiten. En natuurlijk vind je jouw privacy wel belangrijk in de badkamer. Glurende voorbijgangers geef je liever geen kans om naar binnen te kijken. Een niet-zo-stylish en goedkope oplossing is vaak het aanbrengen van plakfolie op het badkamerraam. Je beperkt hiermee inderdaad de inkijk, maar echt mooi is het vaak niet. Een veel mooiere oplossing is het plaatsen van raambekleding. Wanneer je de juiste raambekleding voor je badkamerraam kiest, heb je er jaren plezier van.

Voorwaarden raambekleding voor in je badkamer

Je kunt niet zomaar elk soort raambekleding voor je badkamerraam hangen. De belangrijkste voorwaarde is dat het materiaal geschikt is om in vochtige ruimtes te gebruiken. Anders bestaat de kans dat er vocht- en schimmelplekken in de stof ontstaan. Daarnaast moet de raambekleding je volledige privacy geven op de momenten dat jij dat wilt. Met de mogelijkheid om de raambekleding helemaal te sluiten en geen in-of doorkijk meer te hebben.

Geschikte raamdecoratie voor badkamers

Verschillende soorten raamdecoratie zijn heel geschikt om voor het raam van je badkamer te hangen. Heb je een badkamer met een goede ventilatie, dan zou je kunnen kiezen voor houten shutters of jaloezieën. En natuurlijk kun je ook kiezen voor aluminium jaloezieën. Die zijn sowieso goed te gebruiken in vochtige ruimtes. Wil je absolute privacy, dan draai je de lamellen eenvoudig helemaal dicht. Liever geen jaloezieën? Je kunt ook kiezen voor plisségordijnen. Deze kun je op elke gewenste positie open- en dichtvouwen. Kies voor een plisségordijn uit onze Splendid Pliss collectie, of ga voor een Day ’n Night plissé. Bij dit type plisségordijn kun je een transparante en verduisterende stof met elkaar combineren in één frame. Ideaal dus voor in je badkamer! En als laatste is een vochtbestendig rolgordijn in je badkamer ook een prima optie.

 

Al onze raamdecoratie bevindt zich tussen een lichtgewicht aluminium frame, dat je tussen de glaslatten van het raam bevestigt. Je boormachine heb je dus niet nodig en je kozijnen blijven mooi intact. Vooral bij kunststof kozijnen is dat een prettig gegeven.

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

Grote en kleine ramen

De ramen in badkamers variëren nog al eens in grootte. Heb je een klein badkamerraam en komt er niet veel daglicht naar binnen? Kies dan voor raamdecoratie in een lichte, natuurlijke kleur. Dit houdt de ruimte ook wat lichter. Een aluminium jaloezie in de kleur wit of lichtgrijs bijvoorbeeld. Bij een groot badkamerraam kun je alle kanten op, maar heb je wel altijd te maken met wat meer inkijk.

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden