Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Sep 25, 2023

Je slaapkamer altijd sfeervol

Eén van de prettigste ruimtes in huis? Dat is vaak je slaapkamer. Je bent er graag. Natuurlijk om je nachtrust te pakken, maar ook om te ontspannen of om de drukte even te ontvluchten. Maar wat maakt je slaapkamer tot een fijne ruimte?

Rust in je slaapkamer

Voor de meeste mensen zal een slaapkamer rustgevend moeten aanvoelen. Het kleurgebruik op de muur speelt een belangrijke rol. Rustige, natuurlijke tinten zorgen ervoor dat een ruimte prettig aanvoelt. Zo zijn Beige en zandkleur populair, maar aardetinten en zachtblauw en -groen doen het ook goed op slaapkamermuren. Je kunt ervoor kiezen om een paar mooie foto’s of prenten aan de muur te hangen, of een plankje met wat planten of andere accessoires. Heb je een pvc- of laminaatvloer op je slaapkamer liggen? Leg er een heerlijk zacht vloerkleed op. Dat oogt warm en is ook nog eens heerlijk zacht aan de voeten.

Raambekleding in je slaapkamer

Een belangrijke bepaler van sfeer in je slaapkamer is de raambekleding. Ze kunnen je slaapkamer een romantische- of juist meer minimalistische look geven. En natuurlijk is je raambekleding een functionele rol toebedeeld. Ze zorgen voor de nodige privacy en maken je kamer donker of juist licht. Je kunt kiezen voor verschillende soorten raambekleding. Overgordijnen lijken altijd goed te zijn, maar rolgordijnen, plisségordijnen of horizontale jaloezieën zijn ook gewilde raamdecoratie voor een slaapkamer. Horizontale jaloezieën staan prachtig maar laten, zelfs volledig gesloten, nog altijd wat licht door. Bij rolgordijnen en plisségordijnen kun je kiezen voor een volledig verduisterende stof. Maar misschien wil je wel allebei… Dan hebben wij de perfecte oplossing met onze Day ’n Night plisségordijnen. Dat is een lichtdoorlatend plisségordijn gecombineerd met een verduisterend plisségordijn. Hoe dat mogelijk is? Omdat onze raamdecoratie zich tussen een aluminium frame bevindt. Je kunt zo 2 soorten plisségordijnen met elkaar combineren. En zo kun je overdag het lichtdoorlatende plisségordijn gebruiken om geen last te hebben van de laagstaande zon, of inkijk te beperken. En ’s avonds de verduisterende plissé gebruiken om het lekker donker te maken. En je kunt ze zelfs allebei half-half gebruiken voor een meer decoratief effect.

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

Comfortabel bed

Onmisbaar voor een fijne slaapkamer is natuurlijk een fijn bed, met een goed matras en kussen. En waar de één kiest voor een boxspring, vindt de andere een bedframe mooier. Voorzien van zo’n knisperend dekbed en mooi beddengoed. En om het af te maken wat extra kussens en een mooi grof wollen plaid. Zo is je bed een absolute sfeermaker in je slaapkamer. Heerlijk om in slapen, te lezen, te Netflixen en zelfs te werken.

Temperatuur in je slaapkamer

Niet direct gerelateerd aan sfeer, maar wel belangrijk is een comfortabele temperatuur op de slaapkamer. Een te warme slaapkamer kan zorgen voor hoofdpijn, net als een slecht geventileerde slaapkamer. Zet je slaapkamerraam daarom altijd op een kiertje voor frisse lucht. De ideale slaapkamertemperatuur is vastgesteld op ongeveer 18 graden. Een warme slaapkamer kun je voorkomen door bijvoorbeeld je raamdecoratie naar beneden te doen, voordat de zon naar binnen schijnt. Ook kun je een ventilator of (mobiele) airco gebruiken. En heb je het koud? Kruip dan vooral lekker onder je dekbed!

Raambekleding voor elk slaapkamerraam

Je slaapkamer inrichten….dat blijft een kwestie van smaak. Maar een goed bed en raambekleding mogen natuurlijk nooit ontbreken. Het vinden van de juiste raambekleding kan nog wel eens een uitdaging zijn. Bijvoorbeeld omdat je kunststof kozijnen hebt, of nieuwe houten kozijnen. Die beschadig je liever niet. Onze raambekleding bevestig je zonder boren en schroeven, maar met behulp van een metalen frame. Dat maakt ze geschikt voor elk soort kozijn, wat je smaak ook is!

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden