Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER

KeJe

De benadering van Keje is uniek. In meerdere opzichten. Wij ontwikkelen en producten alle horren en raamdecoratie zelf en volledig in Nederland. Door dit proces niet uit te besteden in het buitenland garanderen wij producten van een hoge kwaliteit en met een korte levertijd.

De horren en raamdecoratie bevinden zich in een aluminium profiel, waardoor montage zonder boren en schroeven mogelijk is. Het profiel wordt behandeld met een speciale coating, waardoor onze producten in alle omgevingen geplaatst kunnen worden. De matte coating zorgt ook voor een hoge kleurechtheid op de kunststof- aluminium- of houten kozijnen.

Met ons complete assortiment bieden wij voor elke situatie een passende oplossing. En afhankelijk van het type kozijn zijn verschillende producten met verschillende toepassingen mogelijk.

alt
alt

Het verhaal van KeJe

Het verhaal van Keje BV begint in oktober 2002 als Rob Dolman besluit zelf inzethorren te gaan ontwikkelen en produceren voor kunststof kozijnen. Als trotse vader van twee zoons; Kevin en Jesper, vernoemt hij het bedrijf naar zijn jongens. En zo werd Keje geboren. Rob begint met de productie in een huurpandje in Dronten. Binnen een paar jaar groeit zijn klantenkring aanzienlijk en er komen meer producten bij. Het pand wordt al snel te klein en een tweede pand wordt bijgehuurd.

2007 – Aankoop eigen pand

In 2007 besluit Rob een eigen pand te kopen in Dronten om de ontwikkeling en productie onder één dak plaats te laten vinden. Tot 2013 worden enkel insectenweringsproducten geproduceerd. Dat verandert met de toevoeging van raamdecoratie volgens een nieuw en uniek concept. Namelijk raamdecoratie in een frame en met montage zonder boren en schroeven in het kozijn. Deze kozijnvriendelijke oplossing wat tot dan toe nog niet op de markt.

2013 – ontwikkeling van een uniek raamdecoratieconcept

Het idee ontstond, omdat bij kunststofkozijnen met een draaikiep raam vaak geen raamdecoratie geplaatst kon worden. De raambekleding zat in de weg bij het openen van het raam. Daarnaast is het verre van ideaal om te boren in een kunststof kozijn, omdat de schade niet meer hersteld kan worden. Dat vroeg om een mooie oplossing en een andere manier van monteren. Keje ontwikkelde raamdecoratie die je met behulp van een magneet- en staalband op de glaslatten van het kozijn monteert. Het frame is slechts enkele centimeters dik en door de matte poedercoating in verschillende kleuren bijna onopvallend in combinatie met zowel kunststof- als houten -en aluminium kozijnen. De vensterbank blijft vrij en het product kan makkelijk verwijderd worden van het kozijn, zonder schade aan te brengen.

2018 – Bouw tweede eigen productielocatie

Na een aantal uitbreidingen van het eerste pand besluit Keje in 2018 een tweede productielocatie in Dronten te laten bouwen. Hierdoor ontstaat niet alleen een grotere productiecapaciteit, maar ook de mogelijkheid om de frames zelf te gaan poedercoaten in afwijkende RAL-kleuren. Met deze stap komt het hele proces in eigen beheer, waardoor een korte levertijd en kwaliteit gegarandeerd wordt aan klanten.

2019 – Uitbreiding tweede productielocatie en ontwikkeling uniek raamdecoratie product

Keje blijft groeien met haar kozijnvriendelijke oplossingen. Met mooie én betaalbare raamdecoratie, dat praktisch in gebruik is. In 2019 wordt een nieuwe hal gebouwd bij het net nieuw gebouwde pand, om zo klaar te zijn voor de toekomst. Inmiddels zijn Kevin en Jesper ook beiden werkzaam binnen Keje.
Daarnaast is dit het jaar van de KeJe shutter geworden, genaamd de Lamella. Dit unieke product brengt de shutter in verlegenheid, waarbij dit product wederom te monteren is zonder boren en/of schroeven. Dit maakt onze producten uniek.

2020 - uitbreiding tweede productielocatie

Door een extra locatie in Duitsland en een sterke groei in Nederland, heeft KeJe wederom moeten uitbreiden aan de tweede productielocatie. Inmiddels is deze locatie ook volledig in gebruik waardoor KeJe alles in eigen beheer heeft waardoor het snel een kwalitatief hoogwaardig product kan leveren. 

1. BEZOEK DE WEBSITE

Bent u op zoek naar een product om de insecten buiten te houden of wilt u een stijlvolle oplossing met onze raamdecoratie producten? Kijk gerust rond op onze website, producten en sfeerfoto’s.

2. ZOEK ONS OP

Is uw interesse gewekt en wilt u onze producten ergens bekijken of bestellen? Zoek ons dan op via onze ‘vind een dealer’ functie of neem contact met ons op zodat wij u kunnen doorverwijzen naar een dealer in de buurt.

3. BESTEL HET PRODUCT

Bestel het product bij één van onze dealers. Zij bestellen het product dan bij ons, waarna wij de producten in onze fabriek in Nederland produceren.

4. PRODUCT WORDT GELEVERD

Dankzij onze eigen transport, leveren wij de producten af bij de dealer waar u de producten heeft besteld. Eén keer per week zitten wij in uw regio, waarbij (afhankelijk van de levertijd), wij snel bij de dealer kunnen leveren.

5. PRODUCT WORDT GE√ŹNSTALLEERD

Het product is nu klaar om door u, of de klant geïnstalleerd te worden. Veel plezier van uw producten.

Onze Geschiedenis

Het Begin Van Keje...

Het Begin Van Keje...

KeJe BV is opgericht in oktober 2002 door Rob Dolman, welke het bedrijf heeft vernoemd naar zijn twee zonen KEvin en JEsper. Met een achtergrond in de insectenwering, is Rob Dolman het bedrijf begonnen met in het begin de productie van de inzethor, toepasbaar voor ieder kunststof kozijn. Na een aantal jaar kwamen er steeds meer klanten en productsoorten bij, waarbij het pand te klein werd en de productie werd gestart over twee (huur)locaties in Dronten.

Uitbreiding Aanbieden van een totaal assortiment

Uitbreiding Aanbieden van een totaal assortiment

Na 5 jaar, in 2007, was het tijd om te verhuizen en een eigen pand te kopen voor de productie en ontwikkeling van de producten, uitgebreid tot het assortiment dat er nu is. Tot aan het jaar 2013 produceerde KeJe enkel en alleen insectenweringsproducten, waarbij in 2013 de raamdecoratie zijn toetreden nam. Een uniek concept, namelijk raamdecoratie in frame zonder boren of schroeven. 

Toekomst Wij zijn er klaar voor

Toekomst Wij zijn er klaar voor

Wij kijken ontzettend uit naar de toekomst en een totaalaanbieder te blijven op het gebied van insectenwering- en raamdecoratie producten.

Ons Team

alt

Social Media

Onze Beste
Skills

Wij doen altijd ons best, maar uiteraard zijn er een aantal punten waar wij als KeJe ontzettend trots op zijn en waar wij voor staan.

100%
Hard Werken
100%
Kwaliteit
100%
Klantgericht

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden