Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Aug 31, 2023

Weer de zon met behulp van raamdecoratie

Raamdecoratie inzetten als binnenzonwering kan voor iedere ruimte, zelfs met dakramen, en wordt altijd op maat gemaakt. Kies uit het diverse aanbod van KeJe de raamdecoratie die bij jouw ruimte en voorkeuren past.

Weer de zon met behulp van raamdecoratie

Raamdecoratie kan zowel een stijlvolle als praktische toevoeging zijn voor je woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Het kan namelijk worden gebruikt om meer privacy te creëren, de akoestiek van de ruimte te verbeteren, maar ook om natuurlijk licht vanuit buiten aan de binnenkant van de ruimte te reguleren. Raamdecoratie inzetten als binnenzonwering kan voor iedere ruimte, zelfs met dakramen, en wordt altijd op maat gemaakt. Kies uit het diverse aanbod van KeJe de raamdecoratie die bij jouw ruimte en voorkeuren past.

Raamdecoratie als binnenzonwering

Natuurlijk haalt raamdecoratie het niet bij echte zonwering, maar het kan zeker helpen bij het reguleren van de kamertemperatuur. Door middel van raamdecoratie is het namelijk mogelijk om direct zonlicht te vermijden. De zonnestralen zullen dus wel op het raam schijnen, maar worden vanuit de binnenkant van de ruimte geblokkeerd door de raamdecoratie. Dit zal een aantal graden schelen, waarbij je dus beter in staat bent om de binnenruimte koeler te houden dan wanneer je geen gebruik maakt van raamdecoratie. Het voordeel van raamdecoratie is dat de hoogte verstelbaar is en je dus zelf kunt bepalen op welke hoogte deze vast te zetten. Zo kun je ervoor kiezen om raamdecoratie als binnenzonwering in te zetten en het hele raam tot aan onder te bedekken. Mocht je toch een deel van het licht door willen laten schijnen maar de ergste zonnestralen willen blokkeren, dan kun je ervoor kiezen om de raamdecoratie op een hoogte vast te zetten halverwege het raam. Zo zijn er tal van mogelijkheden om via raamdecoratie zelf het zonlicht te reguleren.

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

Raamdecoratie in verschillende uitvoeringen

Raamdecoratie komt in allerlei soorten en maten. Zo kun je kiezen voor onze lamella shutters, de splendid pliss plisségordijnen of een latende jaloezie, die is voorzien van een geïntegreerde handgreep. Raamdecoratie inzetten als binnenzonwering werkt niet alleen voor rechte ramen, maar ook voor schuine ramen, zoals een dakraam. Kies in dat geval bijvoorbeeld voor een plisségordijn of rolgordijn, voorzien van een child safety systeem. Wil je de raamdecoratie gebruiken voor zowel overdag als ´s nachts? Ga dan voor de day´n night optie, die zeer geschikt is voor flexibel gebruik. Deze versie is voorzien van twee verschillende soorten stoffen die gemonteerd zijn in één frame. De lichte stof kun je gebruiken om overdag de directe zonnestralen af te weren, maar wel nog voldoende indirect licht naar binnen te laten komen. De donkere stof dient om´s nachts geen enkel licht vanuit buiten, zoals straatverlichting, naar binnen te laten komen. De donkere stof zorgt er ook voor dat de eerste zonnestralen in de ochtend bijvoorbeeld niet bij je door het slaapkamerraam naar binnen schijnen. Zo wordt je nachtrust niet verstoord. Ook handig voor als je overdag even een dutje wilt doen op bed of op de bank.

Advies en contact

Ben je benieuwd naar welke raamdecoratie als binnenzonwering het beste aansluit bij jouw woonwensen? Neem contact op met een KeJe-dealer in de buurt. Onze raamdecoratie is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd een optie bij zit die bij jouw interieur past.

 

Omdat de raamdecoratie is gemaakt van lichte materialen zijn ze makkelijk op te hangen. Het is hierbij vaak niet nodig om gaten te boren in je kozijn. Zo kan de raamdecoratie snel worden geïnstalleerd en zonder gedoe. Je toekomstige raamdecoratie wordt altijd deskundig ingemeten en precies op maat gemaakt.

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden