Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Sep 30, 2022

Rolgordijnen ophangen

Rolgordijnen ophangen kan eenvoudig worden gedaan. Benieuwd wat de beste manier is? Lees hier meer over hoe je het best je nieuwe rolgordijnen kan ophangen!

Rolgordijnen ophangen kan eenvoudig en snel

Prachtig zijn ze; je nieuwe rolgordijnen. Nu alleen de rolgordijnen nog ophangen. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. En rolgordijnen ophangen zonder boren? Ook dat is tegenwoordig heel goed mogelijk en beter voor je kozijnen ook. Vooral als ze van kunststof zijn.

Rolgordijnen in elke ruimte van de woning

Al jaren populair als raamdecoratie; rolgordijnen. Rolgordijnen kun je ophangen in elke ruimte. En in vergelijking met andere raamdecoratie zijn rolgordijnen vaak minder duur. In de woonkamer zien we vaak rolgordijnen hangen die licht doorlaten, terwijl in de slaapkamer de voorkeur uitgaat naar verduisterende gordijnen. En wanneer rolgordijnen in de badkamer opgehangen worden is de vochtbestendigheid natuurlijk een absolute must. Rolgordijnen zorgen eenvoudig voor extra privacy, hebben een isolerende werking en geven sfeer. Genoeg redenen dus om voor rolgordijnen te kiezen.

Rolgordijnen ophangen? Tref de juiste voorbereidingen

Je nieuwe rolgordijnen ophangen, dat kan een klusje zijn waar je flink tegenop ziet. Al helemaal als je eigenlijk niet zo handig bent. Toch hoeft het ophangen van rolgordijnen helemaal niet moeilijk te zijn…Dat begint allereerst met een goede voorbereiding:

 

  • Zorg dat je een schaar of stanleymes bij de hand hebt voor het netjes openen van de verpakking;
  • Werk je op hoogte? Gebruik een huishoudtrapje, zodat je er makkelijk bij kunt;
  • Zorg dat er geen obstakels in de weg staan, zodat je vrij kunt bewegen en niets om kunt stoten;
  • Maak je kozijnen van te voren goed schoon, dat werkt over het algemeen prettiger;
  • Maak je ramen vetvrij;
  • Lees de meegeleverde montage-instructie altijd goed.

 

Veel rolgordijnen worden opgehangen op de traditionele manier; door gaten te boren in de kozijnen en ze vervolgens vast te schroeven. Maar dat hoeft niet. Rolgordijnen ophangen zonder boren is mogelijk met onze rolgordijnen. Snel en eenvoudig! En het grote voordeel is dat je kozijnen niet beschadigd raken. Dat is vooral erg fijn als je kunststof kozijnen hebt, omdat boorgaten niet te herstellen zijn. Maar ook voor (nieuwe) houten kozijnen is dit een prima oplossing.

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

Eenvoudig rolgordijnen ophangen zonder boren

Misschien ben je nog een beetje sceptisch, maar rolgordijnen ophangen zonder boren gaat eenvoudig met onze rolgordijnen en de bevestiging is solide en veilig. De rolgordijnen bevinden zich tussen een aluminium frame. Dit frame bevestig je door middel van een magneet- en staalband tussen de glaslatten van het raam. En dat levert meteen een paar voordelen op:

 

  • Het rolgordijn hangt niet in de weg, dus je kunt je draaikiepraam gewoon openen.
  • Het rolgordijn vormt, door deze manier van montage, een mooi vlak geheel met je kozijnen.
 

Omdat je niet hoeft te boren voorkom je bijvoorbeeld ook dat je op de verkeerde plek een gaatje boort en weer opnieuw moet beginnen. Of dat het rolgordijn na montage scheef blijkt te hangen. Dat is toch altijd een beetje jammer….Eigenlijk kan het rolgordijnen ophangen zonder boren niet fout gaan. Een ideale manier dus om rolgordijnen te bevestigen, zelfs als je twee linkerhanden hebt. Voor kunststof kozijnen, maar ook voor alle andere kozijnen.

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden