Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Dec 1, 2022

Raamdecoratie tegen inkijk

Wil je genieten van het licht dat door de woonkamerramen naar binnen valt maar voorkomen dat mensen naar binnen gluren? Lees dan snel verder!

Raamdecoratie tegen inkijk

Hou jij er ook zo van dat het licht van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat door je grote woonkamerramen naar binnen valt? Een lichte kamer geeft een positief effect, waardoor mensen zich vaak fijner voelen. Het nadeel hiervan is dat de ramen niet bedekt zijn. Dat kan zorgen voor mensen, die ongegeneerd naar binnen kijken als ze langslopen. Hier zit vaak niemand op te wachten, en jij zeker niet! In deze blog laten we zien welke raamdecoratie tegen inkijk tot de mogelijkheden behoort om pottenkijkers tegen te gaan, terwijl je toch kunt genieten van de lichtinval.

Verschillende raamdecoratie tegen inkijk

Als je een vrij uitzicht hebt op een 2e etage of hoger, komt het niet vaak voor dat mensen bij je naar binnen kunnen kijken. Maar woon je op de 1e etage of heb je een rijtjeshuis? Dan is de kans groot dat er dagelijks mensen voorbijlopen die even uitgebreid naar binnen kijken. Die ene buurman die tijdens het uitlaten van de hond even rustig de tijd neemt om te zien of je al iets veranderd hebt in het interieur bijvoorbeeld. Dit ervaren veel mensen als vervelend, maar gelukkig is er raamdecoratie tegen inkijk. Wij geven je advies in de verschillende mogelijkheden in raamdecoratie tegen inkijk.

Rolgordijnen als raamdecoratie tegen inkijk

Hier een soort raamdecoratie tegen inkijk dat altijd al populair is tegen inkijk; het rolgordijn. Een pluspunt is dat je zelf de keuze hebt om het rolgordijn naar beneden te rollen en eventuele overgordijnen open te doen, waarbij je de lichtinval in huis precies kunt reguleren. Door het rolgordijn gecontroleerd naar beneden te rollen zorg je voor een fijne lichtinval en een blokkade voor het raam tegen nieuwsgierige aagjes. Zo kun jij lekker vertoeven in je woonkamer mét zonlicht, zonder dat mensen naar binnen kunnen kijken. Ook werkt dit fijn als je regelmatig thuiswerkt. Waarbij je de lichtinval precies zo kunt instellen dat je met goede verlichting kunt werken, terwijl de mogelijkheid om naar binnen te kijken is geminimaliseerd. Nieuwsgierig? Bekijk hier onze stijlvolle rolgordijnen.

Plisségordijnen als raamdecoratie tegen inkijk

Een grote trend van de afgelopen jaren is het plisségordijn, en dit is begrijpelijk. Met de juiste keuzes in stofsoort en kleur kan het plisségordijn een ware toevoeging zijn aan het interieur. Het straalt luxe uit, laat zonlicht door de lichte delen van het plissé schijnen én is geschikt als raamdecoratie tegen inkijk. Denk hierbij eens aan onze Day ’n Night plisségordijnen, waarmee je nog beter kunt spelen met de lichtinval door de verschillende stofsoorten. De naam zegt het al; één stofsoort voor overdag en één stofsoort voor ’s avonds/’s nachts. Bovendien is de handige top-down bottom-up bediening ook ideaal en gebruiksvriendelijk om de lichtinval te regelen.

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

Meerdere mogelijkheden voor raamdecoratie tegen inkijk

Natuurlijk bieden wij nog meer soorten raamdecoratie aan. Elk soort raamdecoratie heeft zijn eigen voordelen en kenmerken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze raamdecoraties.

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden