Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Jun 1, 2023

Je terrasoverkapping klaar voor de zomer

Een terrasoverkapping kan in de zomer er voor zorgen dat het veel te warm wordt op je terras. Plisségordijnen voor je terrasoverkapping kunnen dan uitkomst bieden!

Vaker buiten zitten

In Nederland is het niet altijd geschikt weer om buiten te zitten. Vaak waait het of er valt weer eens een regenbui. Hierdoor maken veel mensen minder gebruik van hun terras dan ze eigenlijk zouden willen. Een terrasoverkapping is dan dé ideale oplossing. Deze zorgt ervoor dat je altijd droog blijft en de overkapping houdt ook meteen wat wind en kou tegen. Zo kun je dus op veel momenten in het jaar aangenaam buiten zitten!

Materiaal van de overkapping

Terrasoverkappingen kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. Grofweg kun je twee varianten onderscheiden, namelijk glas en materialen waar je niet doorheen kunt kijken. Glas biedt veel voordelen. Zo behoud je het licht en zorgt het voor een ruimtelijk gevoel. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om onder je overkapping toch in de zon te zitten. Maar dit laatste is zowel een voordeel, als een nadeel.

Te heet in de zomers

Op de koudere momenten van het jaar is het heerlijk als de zon door de terrasoverkapping heen op je schijnt. Maar tijdens hete zomers betekent dit dat je wegbrandt op je terras. Je zit dan vol in de brandende zon en deze warmte blijft al snel onder de overkapping hangen. Als je veel ruimte bij huis hebt, dan kun je op deze momenten natuurlijk gewoon in een ander deel van je tuin gaan zitten. Maar niet iedereen heeft deze optie. Hoe pak je dit dan aan?

 

Plisségordijnen voor overkappingen

KeJe komt met de oplossing voor dit probleem: plisségordijnen voor terrasoverkappingen! Deze gordijnen kunnen eenvoudig met magneetband tussen de liggers van jouw overkapping geplaatst worden. Er komt bij de installatie geen boor of schroef aan te pas! Zo blijven de liggers ongeschonden, terwijl jij tegelijkertijd profiteert van aangename schaduw op warme dagen. Door de geïntegreerde trekbalken kun je de gordijnen gemakkelijk met de hand bedienen of je kunt gebruik maken van de bedieningsstok.

 

Voordelen

De plisségordijnen van KeJe bieden jou verschillende voordelen. De stoffen die zij gebruiken, hebben aan de achterkant een UV-bestendige coating. Hierdoor is de stof 70% zonwerend. Dit houdt veel warmte van de zon tegen, waardoor het aangenaam blijft onder de overkapping! Daarnaast is het zo dat je de gordijnen twee kanten op kunt bedienen. Je kunt ze daardoor niet alleen deels of geheel openen, maar ook de opening zowel aan de boven- als de onderkant hebben. En heb je last van buren die vanaf hun balkon op jouw terras kijken? Dan heb je met deze plisségordijnen ook meteen de nodige privacy!

 

Stijlvolle oplossing

Natuurlijk zijn er meer manieren om de zon tegen te houden, maar dit is niet alleen de meest effectieve, maar ook de meest stijlvolle oplossing. De plisségordijnen vormen door hun strakke aansluiting echt een geheel met jouw terrasoverkapping. Doordat de stoffen in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, is er altijd een kleurvariant die perfect past bij jouw overkapping. Daardoor is het niet alleen een handige oplossing als zonwering, maar is het ook fraaie raamdecoratie. Het voegt dus echt iets toe aan jouw terrasoverkapping.

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

Klaar voor de zomer

Ben jij ook klaar met de hitte op jouw terras in de warme zomermaanden? Maak je terrasoverkapping dan klaar voor de zomer met plisségordijnen van KeJe! Door de UV-bestendige stof heb je geen last meer van de zon, heb je privacy en het geheel ziet er ook nog eens stijlvol uit. Genoeg redenen dus om contact op te nemen met de KeJe-dealer uit jouw buurt en jouw terras zomerproof te maken!

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden