Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
May 9, 2023

Horren dubbele deur

Geen insecten meer in huis met een hordeur met dubbele deur. Lees verder en laat je inspireren!

Intro

Het prachtige weer komt er weer aan, dat betekent eindelijk lekker de ramen en deuren open! Maarrr… die insecten verpesten het toch wel een beetje. Gelukkig zijn er stijlvolle oplossingen waarmee je altijd onbezorgd de ramen en deuren open kunt laten, terwijl je het huis beschermt tegen vervelende insecten. En een hordeur is voor meer dingen super handig. Lees verder en laat je inspireren!

Hordeur met dubbele deur

Laat lekker de deuren en ramen open en geniet van de heerlijke frisse lucht in je woonkamer. De meeste mensen worden hier altijd zo blij van. Totdat je er (vaak te laat) achter komt dat er zich een nieuwe kolonie kruipende en vliegende insecten in jouw huis heeft gevestigd. Niet de bedoeling! Blijf genieten van de frisse buitenlucht in huis met een hordeur voor dubbele deuren, en los dit probleem stijlvol op.

 

Ideaal te gebruiken bij openslaande deuren. Zet de deuren naar jouw terras of tuin open en geniet van de frisse lucht in huis, maar dan zonder vervelende beestjes of vuil.

Een hordeur is niet alleen handig tegen insecten

Dé nummer één reden om een hordeur aan te schaffen is vaak om insecten te weren. Maar dat is niet de enige functionaliteit. In de zomer vliegen er namelijk overal pollen rond, net als ander rondvliegend vuil. Dit wil je natuurlijk niet in je huis hebben. Door het fijne horrengaas wordt dit allemaal tegengehouden, vooral in een bebost gebied met veel bloemen hoef je een stuk minder vaak schoon te maken. En wat dacht je van kleine kinderen die niet zomaar in en uit kunnen lopen? Ook heel handig dus. Kort gezegd; met een hordeur kun je de buitendeur zomers onbezorgd open laten staan.

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

Maatwerk

Het vinden van passende hordeuren voor je openslaande tuindeuren kan een flinke klus zijn. Wij maken hordeuren voor openslaande deuren volledig op maat, hier hoef je je dus geen zorgen om te maken. Onze horren zijn voorzien van een trekbalk, waarmee de hordeur makkelijk open of dicht gemaakt kan worden. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Bekijk de mogelijkheden hier en laat je inspireren. Voor maatwerk kom je bij Keje!

Montage zonder boren en schroeven

Heb je mooie aluminium kozijnen, dan is het zeer vervelend als je moet boren en onherstelbare schade aanbrengt aan het kozijn. Met de horren van Keje is dit verleden tijd! Onze horren zijn op verschillende manieren te bevestigen, zonder dat hier boor- en schroefwerk aan te pas komt. Zeer handig en gemakkelijk dus. Heb jij een houten kozijn? Niet getreurd; ook als je een houten kozijn hebt kun je voor deze oplossing kiezen!

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden