Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Nov 8, 2023

Ga je voor ingetogen of juist opvallend

Smaken verschillen… Dat geldt ook voor je interieur. kies je dan voor neutraal, of mag het wel wat meer opvallen?

Steeds meer keuze

Net als bij meubels en vloeren heeft raamdecoratie zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld. Kijk alleen maar naar de verschillende soorten raambekleding waaruit je nu kunt kiezen. Het zijn niet alleen de rolgordijnen meer, maar ook plisségordijnen, horizontale jaloezieën en shutters om maar eens wat voorbeelden te noemen. En ook de stofsoorten en -kleuren worden steeds uitgebreider en kun je kiezen voor raamdecoratie in een effen stof of voorzien van een dessin.

Speciaal voor kunststof kozijnen

De laatste jaren worden nieuwe woningen ook steeds meer voorzien van kunststof kozijnen, of oudere woningen gerenoveerd met kunststof kozijnen. Tot een aantal jaren terug was duidelijk te zien dat de kozijnen van kunststof waren, tegenwoordig lijken ze meer en meer op echte houten kozijnen, met voelbare structuur en in verschillende kleuren. Wel is het zo dat je in kunststof kozijnen nog steeds liever niet boort, omdat je ze dan onherstelbaar beschadigt. Ook daar zijn oplossingen voor bedacht. Zoals bevestiging d.m.v. klemmetjes aan de kozijnen van draaikiepramen, maar nog mooier is een aluminium frame dat de raamdecoratie omkadert. KeJe is voorloper geweest in de ontwikkeling van dit innovatieve en solide frame in combinatie met raamdecoratie. Het aluminium frame kun je ook eenvoudig bevestiging op vaste ramen, met klemmetjes is dit niet mogelijk. Dankzij de staal-en magneetband wordt het frame veilig en stevig bevestigd. Bovendien is het frame lichtgewicht en slank, waardoor het moeiteloos kan integreren met je kozijn. Dat doe je door het frame in dezelfde kleur als het kozijn te kiezen bijvoorbeeld. Maar natuurlijk kan een contrasterende kleur ook. Combineer bijvoorbeeld een grijs kozijn met een wit frame en grijze raambekleding. Dat geeft een prachtig effect.

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

Ga voor kleur….of niet

Raamdecoratie is inmiddels verkrijgbaar in bijna elke denkbare kleur. Wat jij een mooie kleur vindt is natuurlijk persoonlijk. Misschien vind jij donkergrijze plisségordijnen werkelijk prachtig, terwijl je vriendin of buurvrouw hier echt nóóit voor zou kiezen. Je kunt elk soort raamdecoratie combineren met elke soort woonstijl. Een rolgordijn past in een klassiek interieur, maar ook in een landelijk of modern interieur. Het is wel zo dat bepaalde kleuren een voorkeur hebben binnen een woonstijl. In een Scandinavisch interieur of binnen de Japandi woonstijl past raamdecoratie met mooie zachte en neutrale tinten het best. Je zult hier niet zo snel een rood of groen plisségordijn zien hangen. Dit zou in een modern, minimalistisch interieur wel weer heel goed passen. Heb je kleine ramen of een donkere ruimte, dan is het ook beter om te kiezen voor raamdecoratie in een lichte kleur. En dat hoeft niet altijd wit te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook lichtgrijs of in een beigetint zijn.

Vergeet je deur ook niet!

Bij raamdecoratie denken we natuurlijk vooral aan de ramen, maar vergeet ook vooral je deur niet. Het raam van bijvoorbeeld je achterdeur maak je af met een mooi rol- of plisségordijn. En omdat je die vaak open en dichtdoet is het belangrijk dat je raamdecoratie goed blijft zitten en je goed bij de klink en eventuele dievenklauwen kunt. De raamdecoratie van KeJe is dan perfect!

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden