Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Oct 31, 2022

Energie besparen met raamdecoratie

Met de hoge energieprijzen loont het om te besparen. Je raamdecoratie kan daarin een groter verschil maken dan je misschien denkt!

De rol van raamdecoratie bij energiebesparing

Je rolgordijn, plisségordijn of jaloezieën; je hangt ze waarschijnlijk vooral voor je ramen voor een beetje extra privacy en omdat ze sfeer toevoegen. Maar er is nog een belangrijke rol weggelegd voor jouw raamdecoratie; je kunt er ook energie mee besparen. En dat is toch mooi meegenomen. Zeker nu de energieprijzen zo hoog liggen en je de verwarming liever niet te hoog zet.

Elk type raamdecoratie heeft energiebesparende voordelen

Het toepassen van energiebesparende maatregelen is een veelbesproken item op dit moment. Er zijn verschillende manieren waarop je energie kunt besparen. Daarbij kun je het groots aanpakken; door je muren en vloeren beter te isoleren, of zonnepanelen aan te schaffen. Maar ook door kleinere ingrepen kun je je woning energiezuiniger maken. Bijvoorbeeld het plaatsen van tochtstrips, en door raamdecoratie. Elk type raamdecoratie heeft wel, in meer of mindere mate, een voornamelijk isolerende werking. Dat betekent dus dat je raambekleding ervoor zorgt dat warmte in je woning blijft. (werkt overigens ook andersom; in de zomer koel in huis houden). Een effectieve manier dus om energie te besparen. De dikte van de stoflaag bepaalt de mate van isolatie. Hoe dikker de stof; hoe beter de isolerende werking. Je kunt hier dus op letten bij de aanschaf van je nieuwe raamdecoratie.

Laat de zon je woning verwarmen

Je wilt met behulp van je raambekleding de warme binnenshuis houden, maar toch kan buiten je ook een handje helpen. Laat op een mooie, zonnige najaar- of winterdag de zon je woning verwarmen en verlichten! Dat doe je eenvoudig door te spelen met zonlicht. Onze Splendid Pliss Plisségordijnen zijn hier bijvoorbeeld heel geschikt voor. Door de topdown bottom up bediening kun je namelijk eenvoudig de inval van zonlicht bepalen. Ook met onze Latende jaloezieën en rolgordijnen kun je zelf bepalen hoeveel zonlicht je binnenlaat. De warme van zonlicht in de woning kan in de winter heerlijk aangenaam zijn en ervoor zorgen dat je de verwarming niet voluit hoeft te zetten. Daarnaast zorgt het licht van de zon ervoor dat je minder snel lampen aan hoeft te doen. Ideaal dus.

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

Keuze uit verschillende soorten trendy raambekleding

Bij Keje ontwikkelen we kwalitatief hoogstaande raambekleding, dat speciaal geschikt is voor kunststof kozijnen. De raambekleding maken we altijd op maat. Door het aluminium frame om de raambekleding is boren in het kozijn niet nodig. Je hebt keuze uit tijdloze plisségordijnen, de altijd praktische rolgordijnen en sfeervolle jaloezieën. En allemaal dragen ze een beetje bij aan energiebesparing in je woning. Zoek Keje-dealers bij jou in de buurt en plan een gratis inmeetafspraak in.

 

 

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden