Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Raamdecoratie is tegenwoordig niet alleen praktisch, maar ook een belangrijk onderdeel van de interieurinrichting. KeJe raamdecoratie heeft de perfecte oplossing ontwikkeld: stijlvolle raamdecoratie die je kunt monteren zonder dat er geboord en geschroefd hoeft te worden. Met oog voor maatwerk, kwaliteit en design biedt KeJe een uniek assortiment aan raamdecoratie zonder boren die jouw interieur naar een hoger niveau tilt.

Montage zonder boren en schroeven

Raamdecoratieproduct ontvangen? Dan kun je het monteren zonder boren. Dit gaat heel eenvoudig en snel. Deze manier van monteren is mogelijk, omdat de raamdecoratie zelf tussen een aluminium frame bevestigd is. Door magneet- en staalbanden wordt de raamdecoratie gemonteerd tussen de glaslatten van het kozijn. Dit kozijn kan van kunststof, hout of aluminium zijn. Raamdecoratie zonder boren betekent dat je geen schade aan je kozijnen toebrengt, wat vooral ideaal is voor kunststof- en aluminium kozijnen. Gaten in dit type kozijn zijn namelijk niet te herstellen.

Soorten raamdecoratie zonder boren

KeJe biedt verschillende soorten raamdecoratie met bevestiging zonder boren. Ontdek de KeJe Splendid Pliss, een uniek raamdecoratieproduct dat speciaal is ontwikkeld voor kunststof-, maar ook houten en aluminium kozijnen. Met behulp van magneet- en staalbanden wordt boren en schroeven overbodig. Dankzij de geïntegreerde handgrepen kun je de raamdecoratie in elke gewenste stand positioneren. Daarnaast heeft de raamdecoratie zonder boren een uniek vergrendelsysteem. Zo kun je de Splendid Pliss zelfs voor bredere kozijnen gebruiken. De KeJe Lamella is een uniek systeem dat een combinatie is van een jaloezie en een shutter. Met een handgreep kan je de lamellen naar wens kantelen, waardoor je kunt spelen met het licht van buiten. Dit type raamdecoratie zonder boren is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Het is uitermate geschikt voor draaikiepramen, want de raamdecoratie blijft dankzij het frame strak tegen het raam zitten. Daarnaast laten we je ook graag kennismaken met onze Day 'n Night, raamdecoratie zonder boren. Bij Day ‘n Night worden 2 aparte plisségordijnen in één frame met elkaar gecombineerd. Met de drie trekbalken kun je de gewenste positie van het product eenvoudig bepalen. Zo kan je deze raamdecoratie zonder boren top-down en bottom-up bedienen. Door deze kozijnvriendelijke manier van monteren kan je het product gemakkelijk verwijderen en terugplaatsen in het kozijn. Ben je op zoek naar een jaloezie in een frame, dan is de KeJe Latende de perfecte keuze. Dit product blijft strak tegen het glas zitten, zelfs in de kiepstand, en is vochtbestendig, waardoor het ideaal is voor badkamers. KeJe biedt daarnaast rolgordijnen aan. Al onze raamdecoratie zonder boren is door het lichtgewicht frame gemakkelijk te verwijderen en terug te plaatsen.

Over raamdecoratie van KeJe

Geniet van eenvoudige montage met KeJe raamdecoratie zonder boren. Onze innovatieve oplossing maakt het bevestigen van raamdecoratie een fluitje van een cent. De raamdecoratie is geïntegreerd in een slank aluminium frame, dat eenvoudig wordt gemonteerd door middel van magneet- en staalbanden. Of je nu kiest voor de KeJe Splendid Pliss of toch de KeJe Latende, de raamdecoratie zonder boren wordt altijd eenvoudig gemonteerd. Onze raamdecoratie zonder boren is ook geschikt voor openslaande deuren. Dankzij de slimme bevestigingsmethode hangt het niet in de weg en kunnen de deuren probleemloos worden geopend.

Welke raamdecoratie zonder boren je ook kiest, je geniet altijd van:
  • Montage zonder boren en schroeven
  • Stevig aluminium frame
  • Ook geschikt voor draaikiepramen
  • Altijd op maat gemaakte raamdecoratie
BEKIJK ALLE RAAMDECORATIEBEKIJK ALLE RAAMDECORATIEBEKIJK ALLE RAAMDECORATIE
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden