Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
alt

Rolhor Zenit

Kleuren

RAL9016
RAL9010
RAL9006
RAL9001
RAL7016
RAL9006
Materiaal Aluminium
Hoogte 1800 MM
Breedte 1400 MM

PRODUCT OMSCHRIJVING

De Rolhor Zenit is een traditionele rolhor, zoals bij iedereen bekend. Dit product is uitermate geschikt voor een houten raam, waarbij het draai gedeelte naar buiten toe open gaat. Indien het raam is voorzien van een uitzetijzer wat voor het kozijn steekt bij open van het raam, dient deze vervangen te worden door een telescoop uitzetter.

 

De rolhor is voorzien van een gesloten cassette, waar het gaas in zit opgerold. De geleiders zijn van aluminium en verkrijgbaar in twee situaties, namelijk in de dag- en op de dag. Het gaas zit opgesloten in de geleiders, waarbij het gaas niet uit de geleider kan waaien bij wind. Dit maakt het product ook uitermate geschikt voor een buiten plaatsing. Het gaas is altijd van hard grijs gaas, waarbij andere kleuren gaas niet mogelijk is.

 

Het sluiten gebeurd door middel van een schuifsluiting. Schuifjes aan beide uiteinden van de treklijst schuiven in een uitsparing onder in de zijgeleider. Het openen is weer mogelijk door de schuifjes naar binnen toe te bewegen, hierdoor schiet de rolhor weer omhoog.

 

Dit product is leverbaar in vijf standaard RALkleuren. Uiteraard is een afwijkende RALkleur tegen meerprijs ook mogelijk.

alt

Opgesloten
Gaas

alt

Degelijk
Profiel

alt

Makkelijk
Te bedienen

alt

Op
En in de dag

Eigenschappen

Naast een hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling, heeft het product nog de volgende eigenschappen:

100
Insectenwerend
100
Op maat gemaakt
100
Geschikt voor buiten
100
Gaasopsluiting

Opgesloten gaas

Vanwege de geleiders, waar het gaas in opgesloten zit door middel van een koolstofpen, waait het gaas niet uit de geleider. Hierdoor is de Rolhor geschikt voor een buiten plaatsing.
Download Brochure

Degelijk

Het robuuste uiterlijk geeft ook meteen de uitstraling van het product weer, namelijk degelijk. Door de aluminium profielen en zwaarte van de profielen, kan dit product tegen weer en wind.
Download Brochure

Op en in de dag

Vanwege de verschillende mogelijkheden, zijn er ook twee profielen ontwikkelt. Een voor op de dag, ander voor in de dag. Afhankelijk van de situatie.
Download Brochure
  • Kleuren
  • Ontwerp
  • Voor u gemaakt
alt

RAL9016

alt

RAL9010

alt

RAL9006

alt

RAL9001

alt

RAL7016

alt

RAL9006

alt
alt

Ontwerp

Vanwege een degelijke cassette is er genoeg ruimte voor het gaas, welke op een buis zit gerold. Vanwege de treklijst, die aan het gaas vast zit, is het product eenvoudig van boven naar beneden te bedienen. De geleiders zijn in twee varianten verkrijgbaar, namelijk in- en op de dag, afhankelijk van de situatie.

 

De geleiders zijn voorzien van een uitsparing, waardoor het product zich automatisch onderaan vastklikt in het systeem. Vanwege het schuifsysteem op de treklijst, kan de trekbalk eenvoudig losgekoppeld worden en worden bedient.

alt

Voor u gemaakt

De Rolhor Zenit wordt speciaal op maat gemaakt bij ons in de fabriek te Dronten.

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden