Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
alt

Vaste hordeur Plisse

Kleuren

RAL9016
RAL9010
RAL9001
RAL7016
Materiaal Aluminium
Hoogte 2600 MM (max)
Breedte 1400 MM (max)

PRODUCT OMSCHRIJVING

De vaste hordeur plissé is een stijlvol product, speciaal ontwikkeld voor een houten kozijn waarbij de deur of raam naar buiten toe geopend wordt. Dit product is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van boren en schroeven wordt gemonteerd op het kozijn. Het gaas is geplisseerd in de kleur zwart.

 

Dankzij de geïntegreerde trekbalken en het unieke touw vergrendelsysteem is het product op elke gewenste stand te positioneren. Doordat dit product van links naar rechts wordt bediend, is het uitermate geschikt als een deur. De boorgaten kunnen worden voorzien van afdekdopjes, waardoor de gaten niet meer zichtbaar zijn. Dit product is gemaakt voor montage op het kozijn. Vanwege het U profiel is het product gemakkelijk te monteren.

 

De Vaste hordeur plissé is standaard leverbaar in vier standaard RALkleuren. Uiteraard is een afwijkende RALkleur ook mogelijk tegen meerprijs. Tevens is het ook mogelijk om dit product uit te voeren met een stof in plaats van gaas.

alt

Op maat
Gemaakt

alt

Makkelijk
Te bedienen

alt

Luxe
En Praktisch

alt

Uniek
Vergrendelsysteem

Eigenschappen

Naast een hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling, heeft het product nog de volgende eigenschappen:

100
Insectenwerend
100
Op maat gemaakt

Uniek vergrendelsysteem

Dankzij het unieke vergrendelsysteem van de Vaste hordeur plisse, kan het insectenwering product in elke gewenste stand gepositioneerd worden. Bediening is hierbij van links naar rechts.
Download Brochure

Luxe en praktisch

Een praktische oplossing met een luxe uitstraling. Dat is de Vaste hordeur plisse. Doordat het product voorzien van is van gaas, geïntegreerde trekbalken in een degelijk frame, sluit het ontwerp goed aan met het kozijn.
Download Brochure

Makkelijk te bedienen

Door de twee geïntegreerde trekbalken is het product eenvoudig van links naar rechts, of van rechts naar links te bedienen.
Download Brochure
  • Kleuren
  • Ontwerp
  • Voor u gemaakt
alt

RAL9016

alt

RAL9010

alt

RAL9001

alt

RAL7016

alt
alt

Ontwerp

De vaste hordeur plisse is een stijlvol product voorzien van een aluminium frame. Dit frame is een U profiel, waarbij aan de binnenzijde van het U profiel, het binnenwerk zich beweegt. Dankzij de geïntegreerde trekbalken is het product simpel en eenvoudig met de hand te bedienen, waarbij de bediening altijd van links naar rechts, of van rechts naar links is.

 

Dit product wordt door middel van boren of schroeven gemonteerd op het kozijn. Dankzij de afdekdoppen kunnen de boorgaten worden weggewerkt wat zorgt voor een stijlvol aanzicht. De vaste hordeur plissé is standaard leverbaar in vier standaard RALkleuren, maar is ook tegen meerprijs in elke gewenste RALkleur te verkrijgen.

alt

Voor u gemaakt

De vaste hordeur plisse wordt speciaal op maat gemaakt bij ons in de fabriek te Dronten. 

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden