Snel contact
Ma t/m Vr 08:30 − 12:30 & 13:00 − 16:30 (Vr tot 15:00)
alt

Inzetrolhor

Kleuren

RAL9016
RAL9010
RAL9006
RAL9001
RAL8022
RAL7016
RAL6064
RAL6009
RAL5011
RAL3005

Materiaal Aluminium
Hoogte 1600 MM (max)
Breedte 1000 MM (max)

PRODUCT OMSCHRIJVING

De KeJe Inzetrolhor is een combinatie van een inzethor en een rolhor in één. Het product is voorzien van een vast aluminium frame, met een vaste bak aan de bovenzijde waar het gaas in opgerold zit. De inzethor is uitermate geschikt voor een kunststof draaikiepraam en in sommige gevallen ook voor een houten draaikiepraam. Het frame is voorzien van één diepte profiel en leverbaar in 10 standaard RALkleuren.

 

De werking van het product is van boven naar beneden, waarbij het product door middel van een trekbalk kan worden bediend. Het gaas zit opgerold in de cassette aan de bovenkant en vastgestikt aan de trekbalk. De zijkanten van het gaas lopen door het profiel heen, maar zitten niet opgesloten. Dit houdt in, dat bij harde wind, het gaas uit de geleiding kan waaien!

In de zijprofielen zit aan beide zijdes een sparing waar de trekbalk onderin zich vastklikt. Om het product weer naar boven te bewegen dienen de twee schuifjes naar binnen te worden gedrukt zodat het product ontgrendeld is.

 

Vanwege de uiterst dunne flens (slechts 0,8 mm), neemt de druk op het beslag van het kozijn bij sluiten niet of nauwelijks toe.

alt

Schuif
Systeem

alt

Eenvoudige
Montage

alt

Gaas
Op de buis

alt

10
Standaard RALkleuren

Eigenschappen

Naast een hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling, heeft het product nog de volgende eigenschappen:

100
Insectenwerend
50
Windbestendig
15
Opgesloten gaas

Schuifsysteem

De trekbalk klikt zich aan de onderzijde van de zijgeleiding vast in het frame. Door middel van twee schuifjes is het product weer te ontgrendelen.
Download Brochure

Eenvoudige montage

Doordat de inzethor simpel in een kunststof-/houten kozijn kan worden geklikt, wordt dit product zonder boren of schroeven gemonteerd.
Download Brochure

Gaas op de buis

Dit fraaie combinatie product is voorzien van een gaas oprolsysteem, waarbij het gaas opgerold in de cassette zit.
Download Brochure
  • Kleuren
  • Ontwerp
  • Voor u gemaakt
alt

RAL9016

alt

RAL9010

alt

RAL9006

alt

RAL9001

alt

RAL8022

alt

RAL7016

alt

RAL6064

alt

RAL6009

alt

RAL5011

alt

RAL3005

alt
alt

Ontwerp

De Inzetrolhor is een vast aluminium frame, waar een cassette met gaas op zit geproduceerd. Het gaas zit opgerold op een buis en kan door middel van de trekbalk naar beneden worden getrokken. Doordat er een flens is aangebracht aan het frame van de inzetrolhor, klikt het product zichzelf vast in het kozijn. Tevens zijn er zowel aan de boven-, als onderzijde veren aangebracht wat er voor zorgt dat de inzetrolhor zichzelf vastdrukt in het kozijn. Hierdoor zit het product altijd geklemd in het kozijn.

 

Daarnaast zijn de profielen in een matte kleur gepoedercoat wat nagenoeg zorgt voor een gelijke kleurechtheid met het kozijn. Daarnaast is de inzethor van zowel de voorkant, als de achterkant hetzelfde van kleur.

alt

Voor u gemaakt

Al onze producten worden bij KeJe nauwkeurig met de hand geproduceerd, zo ook de Inzetrolhor. Ieder product is daarom ook exact op maat gemaakt voor uw kozijn.

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden