Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
alt

Fixed insect screens for windows

Op zoek naar een eenvoudige, maar doeltreffende raamhor? Dan raden wij één van onze vaste raamhorren aan. Onze vaste raamhorren zijn geschikt voor houten kozijnen en ramen die naar buiten toe openen. Ongedierte blijft buiten, terwijl het raam van je slaapkamer, badkamer of woonkamer toch gewoon lekker openstaat. Net als al onze andere horren, maken wij de vaste raamhorren ook op maat.

FIND A DEALERFIND A DEALERFIND A DEALER

Suitable for

Material

alt
Plissé fixed insect screen for windows

Top-down / bottom-up operation
Suitable for wooden outward-opening windows

Plissé fixed insect screen for windows
  • Aluminium
  • 1800 MM (max)
  • 1600 MM (max)
  • Several colors
alt
Fixed insect screen for windows

Easy to install
Hinged and fixed installation options

Fixed insect screen for windows
  • Aluminium
  • 1700 MM (max)
  • 1200 MM (max)
  • Several colors

Vakkundig inmeten door één van onze dealers

Zeker weten dat je vaste raamhor perfect past? Dan kun je ervoor kiezen om je hor te laten inmeten Wij werken samen met een geselecteerd netwerk van dealers door heel Nederland. Vraag jouw Keje dealer naar de voorwaarden.

MAKE AN APPOINTMENTMAKE AN APPOINTMENTMAKE AN APPOINTMENT

Over vaste raamhorren van KeJe:

- Praktische raamhor
- Op maat gemaakt
- Frame in verschillende RAL-kleuren verkrijgbaar

FIND A DEALERFIND A DEALERFIND A DEALER

Vaste raamhorren voor houten kozijnen

Een vaste raamhor is een duurzame oplossing. Door het stevige horrengaas en solide aluminium frame kunnen onze vaste raamhorren het hele jaar door gebruikt worden. In het najaar en de winter zijn er dan wel een stuk minder muggen, maar ook andere insecten deinzen er niet voor terug om binnen een kijkje te nemen. Wij produceren drie soorten vaste raamhorren

- Vaste raamhor plissé
- Vaste raamhor met scharnieren of draaiwervels
- Rolhor

Alle vaste raamhorren worden gemonteerd door middel van boren en schroeven.

Vaste raamhor plissé

Een echt stijlvolle raamhor…Zo laat onze vaste raamhor plissé zich het beste omschrijven. Deze hor is geschikt voor gebruik in combinatie met houten kozijnen, die naar buiten toe openen. Het slanke aluminium frame wordt met schroeven gemonteerd op het kozijn. Het zwarte geplisseerde gaas kan tegen een stootje en bedien je omhoog of naar beneden met een trekbalk en kun je op elke gewenste stand positioneren. Het frame is in een aantal standaard RAL kleuren verkrijgbaar, maar elke andere kleur is mogelijk tegen meerprijs.

Vaste raamhor met scharnieren of draaiwervels

Onze vaste raamhor is geschikt voor ramen met houten kozijnen die naar buiten toe geopend worden met een telescopische raamuitzetter. Het is natuurlijk belangrijk dat het uitzetijzer niet in de weg zit bij het dichtdoen van de raamhor. Deze vaste raamhor kan bevestigd worden met scharnieren, of naar wens met (draai)wervels. De scharnieren worden gemonteerd op het kozijn en de hor kun je openen of dichtdoen met een handgreepje. De hor sluit door een magneet op de andere stijl van het kozijn. Wanneer voor de optie met draaiwervels gekozen wordt, dan zit de hor altijd voor het kozijn.

Naast zwart of grijs horrengaas, kan deze raamhor voorzien worden van pollengaas. Voor dit type gaas wordt wel een kleine meerprijs berekend.

Rolhor

Een populaire raamhor is de zogenaamde rolhor. Dat is een raamhor waarbij het horrengaas zich oprolt in een cassette. Onze rolhor is geschikt voor ramen met houten kozijnen die naar buiten toe openen. Ook hier geldt dat het raam geopend wordt met een telescopische raamuitzetter. Mede door het robuuste aluminium profiel en het harde gaas kan deze rolhor zowel binnen als buiten geplaatst worden. Het gaas zit stevig opgesloten in de geleiders en waait bij harde wind niet zomaar los.

Excellente kwaliteit van Nederlandse bodem

Al onze horren worden van begin tot eind in Nederland vervaardigd. Voor de productie van de horren gebruiken we alleen de beste materialen. Of het nu gaat om het horrengaas, het aluminium profiel, te schroeven of de klemmen. We besteden veel aandacht aan het design en de afwerking zodat er altijd een mooie en stevige hor voor het raam of de deur zit.

AN STYLISH ADDITION TO THE DECORATION OF YOUR HOME!

CONTACTCONTACTCONTACT
Schedule appointmentSchedule appointmentSchedule appointment Become a dealerBecome a dealerBecome a dealer