Splendid Line
Splendid Line

KeJe introduceert een unieke lijn producten binnen, namelijk de Splendid Line.

De KeJe Splendid Line staat voor ieder kozijn de juiste oplossing. Deze 4 producten zijn voor elke toepassing uniek in zijn / haar soort.

Qua insectenwering hebben wij voor de kunststof kozijn hebben wij de Inzetplisséhor ZIZA. Dit product wordt in het kozijn geplaatst en heeft een degelijke en sfeervolle uitstraling in het kozijn vanwege het geplisseerde gaas. Voor de houten kozijn hebben biedt KeJe de vaste raamhor plissé aan. Dit product is geschikt voor elke situatie op het houten kozijn, waarbij het product rondom de afwerking van het kozijn wordt gemonteerd.

Daarnaast biedt KeJe ook raamdecoratie producten aan voor zowel de kunststof- als de houten kozijn. Dit unieke product wordt door middel van magneetband- en staalband op het kozijn gemonteerd, waarbij het product van twee kanten af te bedienen is.

Als vierde product hebben wij onze Splendid Terrasoverkapping welke speciaal is ontwikkeld voor terrasoverkapping. Dit product wordt gemonteerd tussen de stijlen van de terrasoverkapping heen door middel van aluminium profielen. Dit product geeft een sfeervolle uitstraling tijdens de zwoele zomeravonden en houdt tevens ook de warmte tegen.

Neemt u gerust een kijkje tussen deze producten en laat u verrassen. 


BEKIJK DE NIEUWE SPLENDID PRODUCTEN